Alex74 836 Napisano Octobar 18 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze ako imamo nekog agenta Mts - a na forumu zamolio bih ga da mi se javi u pm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 18 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mozda @mrle moze da pomogne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Octobar 18 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu pm pre desetak dana,nije mi odgovorio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9579 Napisano Octobar 18 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I mene smaraju za istek ugovora, a nista ne nude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8462 Napisano Octobar 18 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Blaza je napisao: I mene smaraju za istek ugovora, a nista ne nude... Javi se u ponedeljak 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21621 Napisano Utorak u 10:20 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svratim juce u poslovnicu MTS Telekom (valjda) da se raspitam oko prelaska iz A1 kod njih, cuo sam da vojna lica imaju neke povlastice, preneo bih tri broja iz A1, dve maksimalne tarife i jedna decija, nikada ni kasnjenje uplate kamoli neka sankcija (ovo pisem da se stvori slika kakav sam kupac). Cekamo Marina i ja, ona u uniformi ja na ledjima ranac od 50kg, dete ispred. Unutra haos, niko pojma nema gde je red, sede onako agenti. Kod jednog se oslobodi mesto pa rekoh da pitam je li istina da postoji pomenuta povlastica.... Kooooliko me samo neljubazno otera od sebe covek, bez manira ili profesionalnosti! Prvi put ulazim kod njih, pitam ima li se negde broj za cekanje uzeti... "Skloni se tamo i cekaj!!! Prozvvace te neko ja vise ne radim!!!" Auuuu Bog te tvoj kakav lik (a mislim da je i "nas", vidjao sam ga da vozi lepu, sivu fz6s), malo kulture nije na odmet. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14072 Napisano Utorak u 10:44 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odma ga pitas da li tvoj sef radi da te pohvalim? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21621 Napisano Utorak u 10:51 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zelim Dado da nekome probleme stvaram, verujem da su ga od ujutru stranke "masirale"... Nije mi bilo pravo sto mi se kao keru obratio, odgovorio sam mu da to nije lepo niti umesno a on na to kratko "Dao sam vam informaciju koju ste trazili". Nemam interesa da se raspravljam i dozvolim mu da me u neku diskusiju uvuce ali cim pisem ovde traga je ostavio Sacekao red i porazgovarao sa gospodjom koja mi stavom olaksa a profesionalnoscu u minut vremena sve razjasni i dade upute za sta dalje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...