Jump to content

Moto Zajednica

Mega scooter

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 165 postova

Na prodaju mega scooter Piaggio X9 250 2001. godište.Motor je uvežen prošle godine i ja sam prvi i jedini vlasnik u Srbiji.Uvežen je iz Italije i posedujem kopiju kompletne carinske dokumentacije i uverenje o kilometraži sa kojom je ušao u Srbiju.Ušao je sa 15000km a sada ima nešto preko 18000km.Motor je u izuzetnom stanju,fabričko stanje što bi se reklo.Mašina nikad nije otvarana.Servis je prošle godine uradio čuveni majstor Željko iz Novog Sada i on može da garantuje u kakvom je stanju motor.

Malo više o motoru.Motor ima Hondin jednocilindrični vodom hlađen agregat i stari dobri karburator,znači nema petljancije oko i.e. varijanti i domaćeg benzina sumnjivog kvaliteta.Sipaš i ne misliš.Neverovatno je udoban,velik,prostran.Pun je tehničkih preterancija,tipa board kompjuter koji izračunava sve i svašta,od servisnih intervala,do temperature vazduha,puta koji možeš preći sa preostalim gorivom.....Ima gepek ispod sedišta koji je veličine skoro kao kod juga,priključak za punjač za mobilni,svetlo.Zatim su tu zlatne brembo kočnice i tri diska.Ima integralni sistem kočenja što znači da sa stiskom na levu ručicu kočnice motor koči zadnjom i jednim diskom na prednjoj kočnici.Zbog ovog sistema proklizavanje prilikom kočenja ne postoji.Stiskom na desnu ručicu kočnice motor se bukvalno ukopava u mestu.

Razlog prodaje je jedino taj što više ne mogu da živim od prozivanja od strane novosadske BJB ekipe i njihovog navaljivanja da kupim enduro motor da bih mogao da ih pratim u njihovim namerama.Ovo je oglas tipa "prodajem motor a molim Boga da ga ne prodam" jer sam stavrno dugo vremena tražio ovaj motor jer mi jako odgovara.

Drugari izvinite što sam opširan ali bi stvarno bila gre'ota ne reći sve ovo.

I na kraju za one koje mrzi da čitaju sve ovo da rezimiram:

Piaggio X9 250 2001. godište 18000km,motor je registrovan,vlasnik sam ja,gume su potpuno nove i da li sam još nešto zaboravio....a da,znak nije zalepljen naopačke  ;) ko razume shvatiće  ;D

Cena 2500 eura, zamene dolaze u obzir.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ne bi bilo lose da stavis i jednu sliku sa otvorenim gepekom  ( a unutra par gajbi piva koje cemo te resiti ocas posla  ;D ;D ;D)

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Aprilia leonardo 250

Dovoljno se vidi sa slika ali ajd i ja da kazem da je motor extra jer znam koliko je mazen i pazen... sta vise reci osim da ko ga kupi navozace se 

• Svrati ponekad, 165 postova

Obaveštavam sve zaineresovane da se crnogorac opasno zagrejao za X9.Ako neko ima nameru da ga kupi neka požuri,još malo pa nestalo  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja