vtomic85 101 Napisano Octobar 15 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, 13. oktobar, oko 17h, Ibarska magistrala, smer ka Beogradu. Dvoje motociklista, rekao bih muškarac (napred) i žena (pozadi). Pretekli su me negde posle Lazarevca, sustigao sam ih desetak kilometara kasnije (automobilom). I zatim sam vozio za njima narednih 20-30 km, jednostavno mi je bilo previše lepo da ih gledam kako voze i nisam hteo da pretičem, iako sam možda i mogao. Moram da kažem da su me oduševili načinom vožnje, opremom, i uopšte ponašanjem u saobraćaju. Veoma vidljivi, veoma predvidljiva vožnja, bez provlačenja, uletanja, ludovanja, ona (drugi motor) je konstantno proveravala retrovizore (ja sam se trudio da održavam dovoljno odstojanje da se ne oseti ugroženo i ako ovo čita izvinjavam joj se ako sam možda u nekom trenutku bio previše blizu). Vozili su konstantno oko 80-90 km/h, preticali samo onda kada to može zaista bezbedno da se izvede... Zaista se vidi da su normalni ljudi koji znaju da uživaju u vožnji. Jedno veliko bravo za njih! Bilo bi dobro da nas ima mnogo više takvih. P.S. Nisam uspeo da vidim koji motori su u pitanju, pa ako se prepoznaju neka se oglase 18 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4505 Napisano Octobar 15 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo pauzu zajednicku u Topoli ! Legende 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...