600xt 7 Napisano Octobar 11 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potrebno mi je mnogo delova za 3TB XT600E (model posle 1995.), pa sam napravio spisak : -Plastike oko rezervoara, po mogućnosti plave ili bele -Beli štitnici za ruke -Zadnji žmigavci -Pedala zadnje kočnice i šaltalica -Držač tablice/stop svetla (ne odgovara sa starijih modela) -Instrument tabla sa obrtomerom -Siva dekla agregata -Regler, po mogućnosti polovan - originalan -Prekidač štop svetla za prednju kocniču Dodatno : auspuh sa WR ili YZ ili sličan koji je lakši od fabričkog, Acerbis 23L rezervoar za 4PT (teško da neko ima ) Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Octobar 12 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Model 3TB je do 95. Posle je 4PT 1 kao prelazni pa onda 4PT. Zovi Elvisa za delove: 065/2416172 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
600xt 7 Napisano Octobar 12 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, doktor je napisao: Model 3TB je do 95. Posle je 4PT 1 kao prelazni pa onda 4PT. Zovi Elvisa za delove: 065/2416172 Izgleda da zavisi od tržišta : moja XT ima oznaku 3TB na agregatu i ramu ali su plastike 4PT, inače sam pitao Elvisa ali nažalost nema delove za moj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...