Zlatko LA 1912 Napisano Octobar 7 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ser je napisao: Gde nadje plavi 5G? U Leskovcu na KP. Dečko skroz ok, dobio sam i lep popust. Mislim da ga još nije skinuo sa oglasa. Ima i 8/128 isti takav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano Octobar 7 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Ubedjen sam bio da s20 ima samo 8gb RAM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano Octobar 7 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I ja, do sinoć. Telefon za ruku zgodan samo tako. Dosadiće on meni sigurno, samo polako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Octobar 7 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ono nudio S22 ultra?Može malo detalja?Sent from my SM-A528B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 7 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, MaxiS said: @Zlatko LA Ubedjen sam bio da s20 ima samo 8gb RAM-a 5G model je sa 12. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 22 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hvala autoru teme @Zlatko LA, da nije ovo teme ne bih pazario 13 pro od @kingdrom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano Octobar 22 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uvek gledam da svi imamo jednaku korist, forum za to služi ako se sećam. U zdravlje! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...