zlajabgd 9 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo sam cuo juce u vajatu od Sejtana. Cuti kad se samo na ovome zavrsilo. Bar si razbio maler za ovu godinu, ja jos nisam ;D Pa tej šejtan samo ide od ćevapa do ćevapa.......cica------vajat------šta je bilo posle ;D ;D ;D pa cica opet...valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan dobro je Zlajo, nek na ovoem i ostane i ove i svake sledece sezone. ljudi, cuvajte se. u ova dva dana izvrsili smo opsti prepad na automobiliste. jos uvek nas ne ocekuju u saobracaju. drugacije je ipak kad je puna sezona, tada nas svaki dan ima pa se mnogi naviknu da paze na nas. i meni danas u visnjickoj krene logan da se prestrojava iz desne u levu a da me nije video pa sam morao ostrije da kocim. slican slucaj samo drugi grad i ulica jedva sam zadrzo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobro je Zlajo, nek na ovoem i ostane i ove i svake sledece sezone. ljudi, cuvajte se. u ova dva dana izvrsili smo opsti prepad na automobiliste. jos uvek nas ne ocekuju u saobracaju. drugacije je ipak kad je puna sezona, tada nas svaki dan ima pa se mnogi naviknu da paze na nas. i meni danas u visnjickoj krene logan da se prestrojava iz desne u levu a da me nije video pa sam morao ostrije da kocim. slican slucaj samo drugi grad i ulica jedva sam zadrzo motor i ja ....malo mi falilo..da ga zadrzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bar ne moras da stavljas crash bar-ove, zamisli koja bi steta bila da si ih odrao, onako nove plastificirane, a posto je razbijen maler nema vise potrebe za njima. Ali torpedo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan sto i ja mrzim kad ljudi razgovaraju mobilnim i voze..eto mene u mom rodjenom gradu jedna beogradjanka zamalo da udari jugo...stojim ja lepo na semaforu,idem pravo,i cekam,ona svo vreme svira u sirenu i zuri negde,al ko je jebe,crveno je,pali se zeleno ja krecem a ona gas do daske obilazi me sa leve strane i naglo skrece udesno,mamu joj jebem,milimetri su bili u pitanju...i dade gas i odjuri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan trebao si ga ipak malo lupiti po dzepu...bar 50e...znas da je to najveca kazna za nas srbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...