Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 10 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan tog trenutka kad mi zena kaze sta cu ja da vozim , tetoviram klompu na celo , pa na pancevacki most , lagani skok moleci se da Robert nije dole ( jesi ozbiljan ili nas lozis sad sa tim "zena ni da cuje i kaze samo GS"? ) 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 10 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Alexandra995 said: U duhu teme: Menjam muža koji ne vozi motore, za onog koji vozi. Nije ograničen broj motora u garaži. Srećna prodaja ! cek da pitam zenu oce li neku zamenu ? ionako kuka non stop nesto na mene... nemo mi posle ovo ono, salila sam se 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Mihajlovic je napisao: tog trenutka kad mi zena kaze sta cu ja da vozim , tetoviram klompu na celo , pa na pancevacki most , lagani skok moleci se da Robert nije dole ( jesi ozbiljan ili nas lozis sad sa tim "zena ni da cuje i kaze samo GS"? ) Zasto mislis da nisam ozbiljan..pa druze supruga se vozi isto samnom, i gledam da i njoj bude udobno u voznji ...a i ima samnom preko 200000 km na raznim motorima... Meni zbog mojih gabarita odgovara vise GS , ali RT me vuce na one mladje dane dok sam vozio cbr, rr itd. Moj sud za kupovinu je moj ali relevantne cinjenice moraju se uzeti u obzir sve..nit sam ja papucar da se podsmevas...a svi sto glume maco mena na netu i tobozd javnosti kuci ne smeju da pisnu od zene.. a tim tvojim ironicnim komentarom da bi navodno tetovirao klompu..smeh ... Pa ratovi se zbog zena cinili a kamo li oko mopeda u zdravlju ti meni vozio i svuda bezbrizno, stizao kad god krenuo. 4 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 11 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Svi moji drugari znaju da ne smem da pisnem kuci , neverovatno kako si ubo... Nego , nisi bas jedini , ako je za utehu... Evo , na KP nesto neke felne , trange frange , 17 za 19 , gume leto zima... I lik mi odgovara... Jebo sliku svoju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Svi moji drugari znaju da ne smem da pisnem kuci , neverovatno kako si ubo... Nego , nisi bas jedini , ako je za utehu... Evo , na KP nesto neke felne , trange frange , 17 za 19 , gume leto zima... I lik mi odgovara... Jebo sliku svoju... Super , ja nisam tvoj drugar i ne znam te neznas ni ti mene i na osnovu jednog posta ti donosis zakljucak..da coveku oglas za motor ne spamujemo... Nije vreme ni mesto da se ovde seljacimo ko je gazda u kuci i ostalo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 11 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Covek pice treba da nam plati... Drzimo mu oglas u vrhu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, deys said: Zasto mislis da nisam ozbiljan..pa druze supruga se vozi isto samnom, i gledam da i njoj bude udobno u voznji ...a i ima samnom preko 200000 km na raznim motorima... Meni zbog mojih gabarita odgovara vise GS , ali RT me vuce na one mladje dane dok sam vozio cbr, rr itd. Moj sud za kupovinu je moj ali relevantne cinjenice moraju se uzeti u obzir sve..nit sam ja papucar da se podsmevas...a svi sto glume maco mena na netu i tobozd javnosti kuci ne smeju da pisnu od zene.. a tim tvojim ironicnim komentarom da bi navodno tetovirao klompu..smeh ... Pa ratovi se zbog zena cinili a kamo li oko mopeda u zdravlju ti meni vozio i svuda bezbrizno, stizao kad god krenuo. Ti si neozbiljan čim nisi kupio GoldWing. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 11 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma odmah sam ga izvalio da nas vozi... Cuj qrca...misli na zeninu udobnost pa kao , bolje GS nego RT... A RT izmislio udobnost za GS... Prca covek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Octobar 11 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Epizoda 2 . . . Gospodja pregleda oglase. Lista slične modele. Sumnja da je namerno stavljena jaka cena i da zato motor još nije otišao, a sve sa potajnim ciljem da oba, ipak, ostanu. Moj imenjak poriče. Maše rukama, objašnjava da ti jeftiniji nemaju aktivno vešanje, muziku... "Sviraće on tebi u garaži dok aktivno budeš spavao pored njega na hladnim pločicama" - reče ona. Tenzija raste. Idu hladni dani, a kolegi nisu zagarantovani dani pod krovom. Stanje alarmantno! Kupite njegov motor. Nastaviće se... ...ili možda neće. . . . Šalim se. Aktuelno i dalje. Prvo mi je nevjerovatno da uopste slusas sta zena prica, a jos nevjerovatnije da te to sto prica uopste dotice Kad sam kupovao motor veli mi zena, pa jel se ja uopste sta pitam?Rekoh zar te nisam pitao, pa nisi.Pa ocigledno onda da se ne pitas Sala mala, da su one nama zive i zdraveПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 11 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Darko Mihajlovic said: Nudim 6000... Samo danas ... Nije mi interesantna kanta , nego da pomognem coeku oko spavanja ... samo danas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Alekre je napisao: Ti si neozbiljan čim nisi kupio GoldWing. Pa jbg ne mogu sa Kuferima da se vozam po Begeu ili jos bolje Zlatiboru.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Octobar 11 Drug član, 827 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Darko Mihajlovic said: Svi moji drugari znaju da ne smem da pisnem kuci , neverovatno kako si ubo... Nego , nisi bas jedini , ako je za utehu... Evo , na KP nesto neke felne , trange frange , 17 za 19 , gume leto zima... I lik mi odgovara... Jebo sliku svoju... Al' ga obrađuješ, profi. Piše da zajedno popričate sa ženom... Da nije neki swinger u p.m. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 11 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan teraj ga u persun... vec sam video svoj auto na 19 .. i zena !! cuj zena ! mislim da mi polako likovi koji se konsultuju sa zenama za muske stvari , polako prelaze iznad principa kupovine iz saBca , i voznja mrtvog pezoa !!! mrtva trka cuj brata ... "da popricam sa zenom koje gume da kupim za auto" ahhahahahaha cak ne mogu ni da zamislim da mi dodje zena i kaze koje cu gume ili felne da kupim... nema takvog scenarija Promenio Octobar 11 član Darko Mihajlovic 3 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Octobar 16 Drug član, 827 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Suza je puštena. Došao je gospodin sa gospodjom. Priča kao poručena za nastavak @Darko Mihajloviceve priče o učešću žena u našim moto životima. Da pogleda sa ženom motor, pa da se smisli da li da ga uzima. Obilazili, pipkali, zagledali...pa da razmisle. Momentalni šah-mat je usledio kada je gospodja izvadila kaparu i rekla "nema tu više šta da se misli". Njoj zadnje sedište odgovara i tu sve počinje i završava. Vreme ide, nema se istog za gubljenje, na proputovanja se mora. I treba ako mene pitate... Gospodjo, i ako se ne znamo lično, saznao sam da čitate ovo, svaka čast za potez! Hrabro i odlučno. Niste pogrešili. Bezbedni kilometri i da vas uvek vrati nasmejane kući. Ko je suzu puštao, ostavljam vama da procenite. Imenjak mi spava kao beba u toplom. Njegovoj mini agoniji je došao kraj. GS je u garaži, a on je u spavaćoj sobi. Sve je kao pre. . . . I tako su živeli srećno i dugo do kraja života. Čiča miča i gotova priča... 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Octobar 16 (promenjeno) Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 10. 2024. at 10:26, Bigor je napisao: Prvo mi je nevjerovatno da uopste slusas sta zena prica, a jos nevjerovatnije da te to sto prica uopste dotice Kad sam kupovao motor veli mi zena, pa jel se ja uopste sta pitam? Rekoh zar te nisam pitao, pa nisi. Pa ocigledno onda da se ne pitas Sala mala, da su one nama zive i zdrave Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Izvini, ne poznajemo se,al ovo si brate slagao. Ni Atila Hun, ni hebeni Čak Noris nisu imali hrabrosti da tako nešto kažu ženama. pre 33 minuta, the_doctor je napisao: I tako su živeli srećno i dugo do kraja života. Čiča miča i gotova priča... A kreš barovi, a maglenke, a koferi? Al si ti naivaaaan. Promenio Octobar 16 član admiki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 929 Napisano Octobar 16 (promenjeno) Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, the_doctor said: Momentalni šah-mat je usledio kada je gospodja izvadila kaparu i rekla "nema tu više šta da se misli". Ne samo da se pita, već i plaća! @Darko Mihajlovic Šta kažeš na ovaj potez? Šalu na stranu, svaka čast za par. Čestitam im kupovinu motora i želim im puno zajedničkih, lepih i bezbednih kilometara! Promenio Octobar 16 član Luka9905 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Octobar 16 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Luka9905 said: Ne samo da se pita, već i plaća! @Darko Mihajlovic Šta kažeš na ovaj potez? odmah se tu vidi kome visi u kuci , a ko je jeban.. neka , bicu zatucani balkanac , ali mi zena nece pricati koje cu felne da stavim na auto i koji cu motor da vozim... mogu da uvazim "necu sportski motor , vise mi odgovara putni" , ali "nemoj RT , uzmi GS ili nista drugo" - se nece desiti... niti cu ja njoj da se mesam u odluke njene , vezano za bilo sta cega se ona pita... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Octobar 16 Drug član, 827 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi ovo ide na stranu u koju ne treba. A cilj je bila šala i šega. Katanče je najbolje rešenje. 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...