ronny 56 Napisano Septembar 23, 2024 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam gsa od 71 kw. r1200 gs iz 2005 godine a imam u ponudi masinu i getribu od rt 1200 iz 2008 godine koja je jaca za 10 kw i ima duple bregaste. moze li ic u moju ramu bez preinaka i pase li moja instalacija i struja na nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Septembar 24, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da su prenosni odnosi u mjenjaču različiti za R/RT/GS. Promenio Septembar 24, 2024 član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Septembar 24, 2024 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam i getribu i kardan i diferencijal. ssve osim elektronike pa me zanima bi li pasalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Septembar 24, 2024 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja greska. nema duple bregaste. malo sam zabrijao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...