Miha94 98 Napisano Septembar 15 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Husqvarna Norden 901, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Nikola i dolazim iz Novog Sada. Veliki sam ljubitelj dvotockasa od malena, kad god sam imao priliku vozao sam tu i tamo tudje motore. Aktivno sam krenuo da vozim sa 25godina, kada sam i dobio mogucnost da kupim svoj prvi motor i tada je sve pocelo. Krenuo sam sa Yamahom Thundercat, kasnije uzeo Hondu VFR 1999, koju sam zamenio za Husqvarnu Norden pre 2 godine, i od ove godine sam ponosni vlasnik i Honde VTR sp1. U prethodnih 4 godine sam proputovao 19 zemalja sa svojim ljubimcima. Dve rute na koje sam najponosniji su do Portugala 2023 i ove 2024 do Jermenije, polako se pripremam i planiram 2025tu do Nordkapp-a ako bog da Yamaha Thundercat, moj prvenac: Honda VFR 1999: Nju sam nakon prve sezone rasklopio i restaurirao do zadnjeg srafa, farbao i ispekao neko osnovno mehanicarsko znanje. Svaki deo porucen iz honde, od igle do lokomotive sto bi se reklo Husqvarna Norden 901 i fotografija sa Cabo da Roca: And last but not least, SP1: Promenio Septembar 16 član Miha94 25 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 648 Napisano Septembar 15 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija,dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Septembar 15 Drug član, 2985 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...pre svega čovek i filantrop.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1566 Napisano Septembar 15 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9593 Napisano Septembar 15 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Septembar 15 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Imaš dobar ukus za motore, pogotovo SP1, to mi je dečački san 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Septembar 15 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti frizura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 98 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Septembar 15 Drug član, 1884 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Septembar 15 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5008 Napisano Septembar 16 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sine i dobrodosao. Odlicni motori, svaka cast za umece. Ja se razmisljam da kupim Nordena, cekam jos malo da poludim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao odlican sp1 redak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 91 Napisano Septembar 18 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 19 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...