VECTRA 54 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je neki auto za sina, jedini uslov je da je sa automatskim menjačem i da je momački, ništa karavan, velike limuzine, do 5-6k, ništa mi nije daleko za dobar auto.. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Septembar 12 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu nas clan iz Sokobanje crnog pezoa 307. Potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 12 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @RaS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Septembar 12 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodao je cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je prodat, a uzeo bih nešto mladje.. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Septembar 12 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da, pežo je otišao u komšiluk, kao i C3 pre njega, kao i Punto pre njega, sve ih viđam redovno. Jedino Bravo nije u banji više. Ost'o nam samo fokus, al' to je porrrrodična svojina, to se ne prodava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan A sto je ideja iskljucivo automatik? A kad je vec automatik jedini nisi naveo koji tio menjaca trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Septembar 14 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zato sto je automatik tata i mama i direktor skole... 2. Zato sto nece da stiska kvacilo... 3. Zato sto se lepse oseca dok vozi automatik... 4. Zato sto tempomat jedino ima smisla na automatiku .. 5. Zato sto je 21.vek... 6. Zato sto zivi u BG , i ne voli autokomandu , slaviju i sva beogradska kreni/stani sranja... 7. ... 8.... 9..... 10.... 11...... 12....... 13..... 14.... 15... ( Nastiviti niz.... ) 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 14 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 7)Zato sto je manuelni menjac proslost i redje se ugradjuje u novija kola od automatskog 8)po gradu je drndanje manuelnog menjaca i stiskanje kvacila uzasno. 9) na otvorenom magistralnom putu je takodje u prednosti 10) na brdima i serpentinama je u prednosti 11) nastavite niz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan A sto je ideja iskljucivo automatik? A kad je vec automatik jedini nisi naveo koji tio menjaca trazisPoslednjih 20 godina vozim automatike, uglavnom preferiram one prave , sa konvertorom, mada sam vozio i robote, to je moj izbor.Na žalost, sin mi ima hendikep i prinudjen je da vozi automatika... Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao sto to cujem, pitao sam sa aspekta polovno u za danasnje cene malo love a posto si upoznat znas da automatik moze prilicno kosta ukoliko crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 404 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno prodajem BMW E60 530D, 270hp 606nm, automatik Individual-M tech oprema. Nije baš mali gradski auto ali je momački(u pravom smislu)6900eSent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi , srećna ti prodaja... Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niz nastavljen, ako je tačno vole ga majstori jer treba deci da kupe belgijski čokoladu a može i bajadere i da si sigurno bar jednom mušterija, ako sam dobro čuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jok.... Ja , evo , 10ak, 15 god , samo automatik ( jos iz doba kad je automatski menjac bio tabu tema ) , i nikad nikakav problem... Sad kad menjam auto prvi filter koji palim je "automatski menjac" pa tek posle mozemo da razgovaramo o markama, kubikazama i svemu ostalom... ( A mislim da cu da uvedem jos jedan obavezan filter , a to je "benzin" a ne dizel ) (( Zivot je laksi tako )) Promenio Septembar 16 član Darko Mihajlovic 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Septembar 21 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Аутоматик зато што нисам у теретани већ возим кола Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7123 Napisano Septembar 21 Drug član, 2987 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2024 at 4:08 PM, marcos said: Ja trenutno prodajem BMW E60 530D, 270hp 606nm, automatik Individual-M tech oprema. Nije baš mali gradski auto ali je momački(u pravom smislu) 6900e Sent from my iPhone using Tapatalk Svaki vikend pretresanje... Ne pitaj me kako znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 821 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je vozio Golf 6, pa A3, automatike. Mislim da se to uklapa u taj cenovni rang sada. Sa oba je bio prezadovoljan i služili su ga dugo. Nemam ništa za preporuku, samo prenosim tuđe iskustvo. Ja kao drugi auto vozim Smarta, ForTwo, robotizovani automatik, sasvim lepo ja to teram već 30k kilometara. Ako mu je to interesantno, moja preporuka. Pogotovu u tom cenovnom rangu može i neki Brabus da se uzme. Da je nešto momački, pa baš i nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Ja vozim golfa 6 1.6, TDI, 7 brzina DSG menjač 2009 god.Ako ti je to interesantno javi.Planiram da ga prodajem jer mi treba nešto veće zbog dece.MiroslavSent from my AC2003 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, ostalo ćemo na ppPoslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 6 Napisano Septembar 26 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nije kasno imam Renault Lagunu 3 Initiale verzija. Kod mene je od 2016 a auto je 2008. Sve vreme je legalno održavan u ovlašćenom servisu i zato dajem garanciju na tehničku ispravnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen auto, c4, 1,6hdi sa Aisin menjačem, 2015, ovo govorim tiho, da ne čuje jedan čovek što ne voli francuze Da ne zaboravim, da zahvalim kolegi @Mimeola na korektnoj ponudi.. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Septembar 26 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ovde nema gif facepalm ?! ( Ps - znas li ciji je taj menjac ? ) Promenio Septembar 26 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 6 Napisano Septembar 26 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Davno, mnogo davno sam prestao da se vezujem za bilo koju firmu - bilo u pozitivnom ili u negativnom smislu. Interesuje me trenutno šta je najbolji odnos uloženo-dobijeno i ništa više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Septembar 26 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu , pitanje !!! To za aute ne postoji ..ulozeno - dobijeno ? 1. Za koliko para ? Za 2000e ili 20.000e ili 100.000e ? 2. Za grad , za daleka putovanja , za malo izleta van puta ? 3. Da vozis lubenice ili samo curu ? Itd itd itd itd .. Moras da definises mnogo stvari pa tek onda pitas ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...