Jump to content

Moto Zajednica

Poštovanje domaćini...

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Evo, red je kad sam već došao "u goste" da se javim i lepo predstavim. Ima već sigurno 10+ godina kako nisam aktivan član ni jednog foruma, a još od početka 2000. sam posećivao mnoštvo foruma koje su vremenom druge socijalne mreže potisnule. Od myspace-a preko facebook-a pa sve do reddita, evo mene ponovo na forumu. Razlog je kaparisanje QJMOTOR 650 svt.

Svestan sam njegovih mana i prednosti, ono što je najbitnije da biste me razumeli zašto BAŠ TAJ motor, jeste da nisam pre ovog motora ništa vozio. Imam 37 godina i pre 2 godine sam položio za A kategoriju i iako mi se jače i brže zverke više sviđaju (da ne nabrajam neke japance i evropljane), nedostatak mog iskustva baš je skladan za ovakav motor. Kao početniku meni je QJ bio predobar na test vožnji. Gledao sam recenzije i domaće i strane i svestan sam da manjka kvaliteta u nekim segmentima, ali baš taj moj nedostatak iskustva mi otvara vrata za "kineza", jer da bih primetio da su, npr., sranje prekidači na volanu (kao što čujem i vidim da jesu) trebao bih da sam pretohdno vozio nešto sa kvalitetnijim prekidačima, a nisam. Tako da, sve te nedostatke koje bi neko profesionalnije oko primetilo, meni ne pravi problem kao početniku.

Ima dosta konja, vuče kao lud, udoban mi je kao i mojoj supruzi, sa kojom sam i napravio test vožnju nakon što sam se sam provozao, jeftin je + garancija, i za kraj, a možda najviše bitno, baš mi je lep... Tu mi je rame uz rame sa VOGE 525.

Sad ću se malo izgubiti u njegovoj temi od 50+ strana (već sam 10ak pročitao i skupljam utiske, tražim na šta treba da obratim pažnju i gde da pripazim), a ovde samo došao da mahnem i kažem svima BOLJE VAS NAŠAO! 😘

• Sviđa mi se 14

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1771 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Pozdrav i dobro nam dosao.

@kick88razlika izmedju novog kineza i polovnog BMW-a je sto ovog prvog kupis, sednes i vozis.

A drugog, kupis, sednes i odvezes kod majstora. :lol2:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 9 postova
Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao:

Pozdrav i dobro nam dosao.

@kick88razlika izmedju novog kineza i polovnog BMW-a je sto ovog prvog kupis, sednes i vozis.

A drugog, kupis, sednes i odvezes kod majstora. :lol2:

hahaah, upravo to... naravno da postoji šansa da će stariji BMW kojeg je neko negovao biti bolji od novog Čajnizera, ali, upravo ne bih imao živce i petlju da se cimam s majstorima/delovima, itd... Taman za prvih par godina da se istreniram na njemu, pre nego što puknem brdo love na nešto ozbiljnije. 

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)

Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве:BJB3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja