abarth 175 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam mojom velikom mudrošću uspeo da odvalim levi fuzaster treba mi drugi čitav. Ne treba mi ni guma ni šrafovi, evo kao na slici. 064 1254846 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kod Fabijanovica kopije fuzastera za Kawasaki ZX-6R, kompletne sa gumom za 40e par. Malo su losijeg kvaliteta (mekani su) ali lepo izgledaju, zavrsavaju posao a nije neka cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaomije sto si imao naj incident, sreca nema povreda, nadam se da si dobro. Mozes na Zrenaninnskom putu kataloski da narucis i platis. Ali budi obazriv ja imamm jako losa iskustva sa njima. Kupio sa tank torbu i prodali su mi uz kompplet jos jednu dodatnu navlaku za slucaj kise preko torbe 25 e kosta. Sraf koji drzi prednja kljesta se otpuustio i otpao, tamo su mi pprodali ali neodgovarajuci. Da neredjam budi obazriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam pao nego sam ga zakačio kad sam gurao motor u rikverc iz garaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Izvini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...