DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Hocu kupiti ovciju ili jagnjecu kozu za sediste za motor. Ne znam tacno koja ide, ali sve sto citah je da taj sheepskin najbolja stvar za turing. A prelazim puno u danu, pa bi mi znacilo. Pretpostavljam da ti likovi nemaju link za prodaju ili sajt To je ovo sa slike Promenio Septembar 1 član DukeNuke5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 1 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao na oblaku da sediš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Septembar 1 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Potraži ovde: https://www.dermabg.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Septembar 1 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih na vašarima, pijacama. U oktobru je Oplenačka berba u Topoli, tamo sam ih vidjao baš dosta, a imaš sad polovinom septembra Kupusijadu u Mrčajevcima, isto ih bude u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Milanezi said: Ima ih na vašarima, pijacama. U oktobru je Oplenačka berba u Topoli, tamo sam ih vidjao baš dosta, a imaš sad polovinom septembra Kupusijadu u Mrčajevcima, isto ih bude u ponudi. Hvala, zovem sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Milanezi said: Ima ih na vašarima, pijacama. U oktobru je Oplenačka berba u Topoli, tamo sam ih vidjao baš dosta, a imaš sad polovinom septembra Kupusijadu u Mrčajevcima, isto ih bude u ponudi. Aha, tako Super, onda idem po vasarima haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14096 Napisano Septembar 1 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/miroslav/svi-oglasi/20565/1 Msm da je 10€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Septembar 1 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Što kupuješ kožu? Kupi jagnje, zakolji, oderi, ispeci. Kožu na tavan, do pred proleće taman. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, mrle said: Što kupuješ kožu? Kupi jagnje, zakolji, oderi, ispeci. Kožu na tavan, do pred proleće taman. Greora me za jagnje, kad ga vidim, uzecu da ga cuvam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, bdada said: https://www.kupujemprodajem.com/miroslav/svi-oglasi/20565/1 Msm da je 10€ Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Septembar 1 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije svaka koža ista i ne daje svaka isti osećaj prilikom korišćenja. Pišem iz ličnog iskustva jer ih imam 5kom različitih, kupovao sam ih prilikom vožnji, kad naletim na prodaju... Bilo ih je na Fruškoj gori na tezgi pored puta, u Vrnjačkoj banji, na vrelu Bune kod Mostara, u Subotici u centru, u drvenim kioscima itd... Najbolje mi se pokazala koža merino ovce, kratka dlaka vrlo velike gustine. Prava stvar, vrlo malo se sabija i deformiše nakon višesatne vožnje. Najmanje efekta imaju kože sa dugom dlakom koja je više dekorativna. Cene kvalitetnih koža su (bile) oko 25€~40€ ali verujem da inflacija čini svoje... My 2¢... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Libero said: Nije svaka koža ista i ne daje svaka isti osećaj prilikom korišćenja. Pišem iz ličnog iskustva jer ih imam 5kom različitih, kupovao sam ih prilikom vožnji, kad naletim na prodaju... Bilo ih je na Fruškoj gori na tezgi pored puta, u Vrnjačkoj banji, na vrelu Bune kod Mostara, u Subotici u centru, u drvenim kioscima itd... Najbolje mi se pokazala koža merino ovce, kratka dlaka vrlo velike gustine. Prava stvar, vrlo malo se sabija i deformiše nakon višesatne vožnje. Najmanje efekta imaju kože sa dugom dlakom koja je više dekorativna. Cene kvalitetnih koža su (bile) oko 25€~40€ ali verujem da inflacija čini svoje... My 2¢... Hvala, predjem do 1000 km u danu, gledao sam sve vrste presvlaka i modifikacija, i sve sto citam - koza se najbolje pokazala. Trazicu merino ovcu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Septembar 1 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim i drugi put. Nego, ako prelaziš 1000km u danu, onda ti ne treba jagnjeća koža, nego automobil. Gre'ota motorom sabiti toliko km u danu, ništa nećeš videti... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 1 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Libero said: Molim i drugi put. Nego, ako prelaziš 1000km u danu, onda ti ne treba jagnjeća koža, nego automobil. Gre'ota motorom sabiti toliko km u danu, ništa nećeš videti... Pa do neke destinacije predjem, i onda se vozim Sad isao od BG do Linza direkt. to je 860, zatim se vozio starim putevima. Isto i u povratku Ljubljana-Leskovac u jednom danu. A ici cu i do tromso, tu cu morati po 500 dnevno jer je 3700 km u pravcu, a nemam 15 dana za putovati Objavio sam bas put oko centralne evrope na forumu - Prosao Austriju, Nemacku, Francusku i Svicu. A onda kuci Promenio Septembar 1 član DukeNuke5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TEHNOTRONIX 0 Napisano Septembar 2 U prolazu, 1 post Lokacija: krusevac Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan U prvu pecenjaru... Odozdo praseca, odozgo jagnjeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 2 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, DukeNuke5 said: Hvala, predjem do 1000 km u danu, gledao sam sve vrste presvlaka i modifikacija, i sve sto citam - koza se najbolje pokazala. Trazicu merino ovcu, hvala Ako nađeš, javi, oću i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Septembar 20 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan baci na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja upisem a tu merino ovcu ako naleti negde. Na dnevnim voznjama preko 700 km koristim biciklisticke gace sa gel uloskom koje donekle odrade posao ali kontam da je ovcija koza bolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Libero na koju stranu se seda, na vunu ili na kožu?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 23 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle zime sam otišao kod kožara i sastavio mi je od ovčije kože navlaku za sedište. Ne izgleda lepo na motoru ali grejjeee. Rekao je samo da ne sme da pokisne. I to je to. Jeftino je bilo, nekih 1500 din od njegovih ostataka, boja sarena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Septembar 23 Drug član, 2919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, valjda je poenta da ne greje jer se meni koza upali od sjedista. Sjediste ima los materijal, pa ljeti muka ziva zato sam i kupio jagnjecu. Vec ja ne vozim koliko bi trebalo Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Septembar 23 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Gordak985 je napisao: @Libero na koju stranu se seda, na vunu ili na kožu? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Na vunu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 83 Napisano Septembar 27 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Na kraju mi je nasao otac, u nekom selu su zaklali ovcu i da li nam kozu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...