Jump to content

Moto Zajednica

Kontakt

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova

Pozdrav, treba mi pomoc...

Imam Keeway Speed 125cc, pre nekih pola sata sam hteo da ga upalim dao kontakt upalio ga sve top radilo, motor se odjednom ugasio i ne daje kontakt. Nije do killswitch-a, jer i da je upaljen killswitch motor mora dati kontakt ali nece gledao sam ona dva konetkora ispod casice za kociono ulje na svom mestu su, ali motor ne daje kontakt uopste do cega bi to bilo? Hvala svakome ko hoce da pomogne...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 38 postova
Pre 3 sati, gebee&co je napisao:

Proveri osigurače.

Jesu osigurači, reci mi ako znaš gde imaju da se kupe... Ili ako ima neka radnja za keeway delove bilo bi još bolje. Hvala svakako za pomoć.

• Ne silazi, 2146 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 1 sat, Milanovic je napisao:

Jesu osigurači, reci mi ako znaš gde imaju da se kupe... Ili ako ima neka radnja za keeway delove bilo bi još bolje. Hvala svakako za pomoć.

Odgovorio kolega,samo iste amperaže da budu.Ali bi trebalo da proveriš zašto je izgoreo osigurač.

• U prolazu, 38 postova
pre 54 minuta, gebee&co je napisao:

Odgovorio kolega,samo iste amperaže da budu.Ali bi trebalo da proveriš zašto je izgoreo osigurač.

Ne znam do čega može biti, jedino što je zadnji levi migavac malo polomljen kad su ga ubacivali u kombi uhvatili su za migavac i polomili taj drzač. Ne visi mnogo, migavac radi ne vide se žice tu gde je polomljen pa ne bi trebalo da je kratki spoj. Ovo je prvi put da se to desilo.

• Drug član, 603 postova
  • Motocikl: -

Postoje male šanse da je jednostavno crkao od starosti, ali idi na sigurno.

Stavi osigurač, daj kontakt bez paljenja motora. Dobro pregledaj svud po motoru da li se osjeti miris zapaljene plastike. Ako išta osjetiš, čupaj osigurač i guraj majstoru.

Ni za živu glavu ne slušaj savjete da staviš veću amperažu ukoliko ti neko iz okoline kaže da može i tako.

• Podržavam 1

• U prolazu, 38 postova
Pre 1 sat, admiki je napisao:

Postoje male šanse da je jednostavno crkao od starosti, ali idi na sigurno.

Stavi osigurač, daj kontakt bez paljenja motora. Dobro pregledaj svud po motoru da li se osjeti miris zapaljene plastike. Ako išta osjetiš, čupaj osigurač i guraj majstoru.

Ni za živu glavu ne slušaj savjete da staviš veću amperažu ukoliko ti neko iz okoline kaže da može i tako.

Ne oseca se nigde plastika ili slično, verovatno je crko jer ga palim svakih 10min. Jedino je migavac malo odvaljen pa je možda kratki spoj ali ne verujem, evo slika pa pogledaj.

17252237497401352997467768140115.jpg

• U prolazu, 38 postova
Upravo sada, admiki je napisao:

Onda nema veze taj žmigavac. Žice nisu pod naponom sve dok ti ne uključiš prekidač.

Onda je osigurač crko sam od sebe, drugo nema. Možda može biti da je crko zbog kočionog ulja kad sam menjao ulje, izgleda da nisam lepo vratio poklopac i kad stisnem prednju kočnicu ulje curka napolje i pada na one zice koje su zakačene na desni prekidač pa od konstantkog paljenja pregoreo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja