Jova N 12 Napisano Avgust 30 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima !!! Nov sam u svetu mototocikala, prakticno tek sam polozio. Dosta informacija sam pokupio ovde na forumu, tako da se nadam da ce oni koji imaju iskustva pomoci u vidu davanja svojih saveta i misljenja. HVALA Sad sam procitao pravila predtavljanaj pa da i napisem moje ime je Jovan, iz Zrenjanina sam i sto se tice voznje motora vozio sam samo dok sam se obucavao i poloagao Yamahu R6. Promenio Avgust 30 član Jova N 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Avgust 30 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jovo i dobro nam došao! Sad je meni jasno zašto su Zrenjaninci "opasni" motoraši - pa vi se učite vožnji na R6... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Avgust 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, DraganNS je napisao: Pozdrav Jovo i dobro nam došao! Sad je meni jasno zašto su Zrenjaninci "opasni" motoraši - pa vi se učite vožnji na R6... Pozdrav , Bolje vas našao Samo je taj bio nisam imao bas puno izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Avgust 30 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A teško ti palo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1535 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500, sprint sport 49cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Avgust 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DraganNS je napisao: A teško ti palo... Paaaa, kako sam bio bez iskustva, bukvalno, nije mi bas bilo lagano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Avgust 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, VLAD81 je napisao: Dobrodošao Pozdrav Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 291 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Avgust 31 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, milanstp je napisao: Pozdrav Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3749 Napisano Avgust 31 Drug član, 456 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2024. at 14:52, Jova N je napisao: Paaaa, kako sam bio bez iskustva, bukvalno, nije mi bas bilo lagano Cut kad nije bio HD ili GS, tesko tebi da ti pao. Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Avgust 31 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vex je napisao: Cut kad nije bio HD ili GS, tesko tebi da ti pao. Dobrodosao hahahahaha, i ovo je bilo zajebano,650 cc 120 HP, plus ja , a iskustvo nula, to mi bio prvi ozbiljan motor na koji sam seo !!! Sad kad sam utrnuo od tog straha mogu da vozim sve . Hvala Promenio Avgust 31 član Jova N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 96 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Septembar 2 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Septembar 2 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Blaza je napisao: Pozdrav, i dobrodošao ! Pozdrav i zahvaljujem na dobrodoslici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Septembar 3 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova N 12 Napisano Septembar 3 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ПИпезос je napisao: Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Zahvaljujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...