marcos 468 Napisano Avgust 26, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, idem u sredu ujutru na put sa motorom koji nije moj i ima jako tvrdo sedište. Za po gradu je u redu ali za put i nije baš. Naime, moj se pokvario pa sam uzeo drugarov motor. Da li bi neko iz NS-a ili okoline bio raspoložen da mi pozajmi jastuče za sedište? Idem u sredu i vraćam se u nedelju Ubi me ona šperploča na 250R, nisam se navikao jbg Unapred hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14146 Napisano Avgust 26, 2024 Cool tip, 3035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ako prolazis kroz bg dacu ti ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 468 Napisano Avgust 26, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost u sredu rano ujutru idemo na Bačku Topolu, hvala ti svakako, rado bih se provozao do BGa ali nemam vremena nikakoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 116 Napisano Avgust 26, 2024 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neki kineski mozes da svratis da vidis dal ti odgovara.Ja sam na naselju.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 468 Napisano Avgust 26, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @ducans mi je pozajmio jastuk. Prvi utisci su da je svakako udobnije nego bez. Još jednom smo pokazali da smo ozbiljna zajednicaSent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 468 Napisano Septembar 13, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 813km taj dan sa malom Nindžom, jastuče je definitivno poslužiloSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...