vukasssinnn 9 Napisano Avgust 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu na skuter da stavim ovaj kit jel treba jos nesto da se menja kada stavim klip i cilindar, zanima me koliko ce moci km da se predje sa tim, i koliku max brzinu cu izvuci, hvala bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 26 Prijavi odgovor kao problematičan Pojesce ti radilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukasssinnn 9 Napisano Avgust 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislis onda o 70cc ili 60cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seneca 17 Napisano Avgust 26 U prolazu, 12 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isto kineski skuter na koji sam stavio taj 80cc kit, on sa sobom povlaci dodatno stelovanje karburatora, bolji ausuph i dosta čačkanja da sve radi kao sto je radilo, a dobitak na brzini zanemarljiv. Skidanje blokade ako je ima je jedini mod koji bi preporučio, sve ostalo trosis i vreme i novac. Osim ako hoces da naucis mehaniku prakticno, onda kit i udri )Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Avgust 27 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavis KIT 80ccm,moras i karburator da promenis ili bar dizne vece.Postojeci ce dati siromasnu smesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Septembar 18 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo tačka na svako pitanje i temu u vezi tjuninga 4T kineza do 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...