rast 1146 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dron sam kupio direktno na DJI sajtu. Došlo je do promena planova kod mene pa ga prosleđujem ne otvorenog, u fabričkom stanju. Lokacija, nalazi se na Novom Beogradu. Šta kaže BJB forum? Ko prati, zna da fly more paket (pored drona i daljinskog) dolazi sa: - torbom - 3 baterije - dodatni punjač za 3 baterije - 3 kabla (iPhone, usb-c, micro usb) - rezervni propeleri sa - rezervne palice džojstika Snimanje u 4k, i ostale karakteristi da ne nabrajam (mini 2 SE je jeftiniji ali ima lošiju kameru). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Avgust 22 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1146 Napisano Avgust 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, tibor said: Cena? na KP sam stavio 590 evra za forum, 550 evra Promenio Avgust 22 član rast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 22 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima račun i garanciju?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1146 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Da li ima račun i garanciju? Radim u Engleskoj, dron je kupljen na zvaničnom DJI sajtu a ne od neke prodavnice Ima račun vezan za serijski broj i evidenciju o prodaji na DJI.com Dakle, i garancija je njihova (DJI) i UK imaju svoj servis. U Srbiji DJI ne prodaje već to rade dileri (tu mislim i šverc od nekud i na velike prodavnice). Ko u Srbiji servisira i kako, ne znam i ne bih da komentarišem. Za Srbiju ne znam da li lokalni servisi rade nezavisno ili priznaju worldwide waranty. Vrlo često putujem UK-Srb pa meni nije problem da ga eventualno donesem u oficijelni UK servis. To naravno važi za fabričke greške a ako je udaren, pao u vodu i slično niko neće priznati garanciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...