Kissellii 1 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima iskustva nek da savet: U pitanju je honda cbr600f2 koja ispada iz druge Da li da menjam viljusku i 2 zupcanika (zna li neko kako najpovoljnije to da nabavim - za sad znam za 250 EUR za ove tri stvari) Ili da stavljam komplet polovan menjac (nudjeno za 200 EUR mada ko mi garantuje da tu druga opet nece da ode uskoro......) Ruke mi izadju isto za obe varijante.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na R1 menjao kompletan polovan menjac sa novom drugom brzinom. Dok je bio fabricki menjac sa fabrickom drugom u voznji se cuo jednim tonom a kad sam stavio drugi fabricki menjac sa pakovanom drugom brzinom motor u voznji se cuo drugacije. Jednostavno "peva" ako tako mogu da se izrazim. Ali bez obzira na to, pre bi stavio novu drugu nego ceo menjac (kod mene sam menjao ceo menjac zato sto sam otkinuo i drugu i petu pa da ne dodje do zabune). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
repsol 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima iskustva nek da savet: U pitanju je honda cbr600f2 koja ispada iz druge Da li da menjam viljusku i 2 zupcanika (zna li neko kako najpovoljnije to da nabavim - za sad znam za 250 EUR za ove tri stvari) Ili da stavljam komplet polovan menjac (nudjeno za 200 EUR mada ko mi garantuje da tu druga opet nece da ode uskoro......) Ruke mi izadju isto za obe varijante.... JA sam ih rasturio ko zna koliko mozda je i birac najeden!!imam ja kompletan menjac samo da ga spakujes!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan imam ceo agregat od f4,JEFTINO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10853 Napisano Februar 13, 2009 Hronični Motociklopata, 7481 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj, jer neces proci jeftinije od 250-300eur i ja sam imao slicnu zavrzlamu sa starim CBR-om i toliko me je kostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...