NIKOLA 1 820 Napisano Avgust 18 MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nisam gledao dosadniju trku, u momentu kad nisam zadremao ali bukvalno. Da Marqez nije imao onih par obilaženja smor živi bi bio. Sad se sve svelo na to ko vozi kakve krugove , i dal ce da voze najbolja vremena iz kruga u krug a akcije i obilaženje se sveli na minimum. Džabe im sva tehnologija, elektronika i krilca kad su trke postale užasno dosadne. Do pre koju godinu smo imali pre 10 različitih pobednika a sad se unapred zna ko će pobediti, tj koji Ducati.... I sva obilaženja se svode na to ko će kasnije kočiti, od silne elektronike svi isto prolaze krivine, isto se ispucavaju iz njih.... Nedostaje mi period kad su u par krugova u borbi za poziciju imali dvocifren broj obilaženja A sad kad neko nekog obiđe to je uglavnom to ovaj više i ne pokušava da je vrati.... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 19 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 26 (promenjeno) Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 8/18/2024 at 10:11 PM, NIKOLA 1 said: Skoro nisam gledao dosadniju trku, u momentu kad nisam zadremao ali bukvalno. Da Marqez nije imao onih par obilaženja smor živi bi bio. Sad se sve svelo na to ko vozi kakve krugove , i dal ce da voze najbolja vremena iz kruga u krug a akcije i obilaženje se sveli na minimum. Džabe im sva tehnologija, elektronika i krilca kad su trke postale užasno dosadne. Do pre koju godinu smo imali pre 10 različitih pobednika a sad se unapred zna ko će pobediti, tj koji Ducati.... I sva obilaženja se svode na to ko će kasnije kočiti, od silne elektronike svi isto prolaze krivine, isto se ispucavaju iz njih.... Nedostaje mi period kad su u par krugova u borbi za poziciju imali dvocifren broj obilaženja A sad kad neko nekog obiđe to je uglavnom to ovaj više i ne pokušava da je vrati.... do pre koju godinu imali smo dominaciju markeza a pre toga dominaciju stonera ...... pre toga Rossija a pre toga Doohana ..... jedina sezona koja je bila cudna je Mir i suzuki i korona retardirano vreme Da zaboravio sam JLO !!! Sezona kad je Hayden osvojio titulu bila je zanimljiva i tu su bili i Melandri u pokusaju , Biaggi i ostali ali to je ukupno 2 sezone za 20 + godina eventualno Kenny Roberts JR .... nakon toga se sve svodi na dominaciju jednog vozaca .... 2007 Stoner je ubio svojom dominacijom Promenio Avgust 26 član Milky 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 27 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nek je Banjaja pobedio, nemam ništa protiv (samo malo), al da je to bar bilo kroz neku borbu, obilaženja itd... nego smorčina od trke. Rossi je apsolutno dominirao samo one 2 sezone na 4taktnoj Hondi RCV211, onda stvarno niko nije mogao da mu prismrdi, ali na Yamahi se bogami morao svojski potruditi, jer je bila spora ko kurac, (i dan danas je) i tu je bilo puno epskih trka, lavovske borbe, sve do poslednje krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Avgust 28 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna elektronika, aero, Michelin, uredjaj za spuštanje zadnjeg kraja i uredjaj za spuštanje prednjeg kraja su veliki faktori koji nivelišu učinak vozača što je po meni jedan od uslova za uzbudljivo trkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Avgust 28 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2024 at 11:38 PM, Milky said: do pre koju godinu imali smo dominaciju markeza Bogami se Dovi tu dosta pitao, nije baš bilo glatko. Iskreno, ja ne vidim dominaciju Banjaje, samo Ducatija, a desavale su se i pre dosadne trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 28 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao navijacu Banjaje nije mi dosadna ni jedna trka osim one u kojoj Martin pobedi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 28 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, easy naked said: Bogami se Dovi tu dosta pitao, nije baš bilo glatko. Iskreno, ja ne vidim dominaciju Banjaje, samo Ducatija, a desavale su se i pre dosadne trke Kad neko osvoji vise titula pa to jos i uzastopno bez obzira da li je tesko ili lako to je dominacija ..... ako cemo od svih sampiona u zadnjih 30 godina najvise se zlopatio, po mom misljenju Lorenzo. Neki od sampiona nikad ne bi bili sampioni da se velikani nisu povredili ili mentalno poklekli... tipa Criville nikad ne bi bio sampion da se Doohan nije skroz ubogaljio ... o Miru necu da trosim reci, a Hayden je svima drag pa tako i njegova titula A Dovi koliko god da sam navijao za njega nikad nije bio mentalno spreman da bude sampion stoga nikad nije ni postao sampion nesto kao Mamola (mada sam bio jako mali kad je Mamola vozio pa nisam bas siguran da Mamola i Dovi mogu u istu recenicu ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 28 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Banjajine druge titule jasno je da satelitu nisu dopustili da uzme titulu. Banjaja vozi odlično borac je, pregaziše ga itd. Međutim, da ga stave na neki drugi bike, ne bi se proslavio ! Promenio Avgust 28 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Avgust 29 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I prva titula je bila na gurku, drž ne daj, malo Zarco, malo ovaj, malo onaj i eto. A za bajk, trenutno se niko ne bi proslavio ako nije na najnovijoj verziji Ducatija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...