marcos 453 Napisano Avgust 12, 2024 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, potreban mi je ECU- računar za Ninja ZX6R 2006 godište. Zakazao sam putovanje za kraj ovog meseca sa prijateljem a juče se moj ECU pokvario tako što se pregrejao i sada se motor gasi(poznata stvar na ovom modelu).Ako znate nekoga da ima delove, konkretno da ima ECU ili neko ludo rešenje za popravku mog biću vam beskrajno zahvalan Živeli,Marko Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 12, 2024 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A pregreva se zbog.....? Da nije probio regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 453 Napisano Avgust 12, 2024 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zbog auspuha ispod repa. I generalno motor je jako vruć(ram), tako da u gradu jedva spusti na 104 stepenaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...