Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1290 Super Adventure FABRICKO STANJE - 22.000km 1301 ccm3 160ks 22.000km 2015 god. Licno sam ga kupio od prvog vlasnika u Svajcarskoj za sta posedujem svu dokumentaciju. Motor ima servisnu knjigu, tri kljuca, kompletnu dokumentaciju od nula kilometara. Od dodatne opreme: - KTM tank torba - Centralni kofer sa GIVI nosacem kofera i plocom LS2 - AKRAPOVIC izduv - Stitnik fara - Prosirenje copave - Stitnik rashladne tecnosti - Maglenke - Navigacija TOM TOM (sa svim dodacima) - nosac navigacije Od standardne fabricke opreme: - Elektronsko ogibljenje - Modovi voznje - Stabilizator volana - ABS / cornering ABS - LED dnevno svetlo - LED bocna svetla za krivine - Grejaci rucica - Grejaci sedista vozaca i suvozaca - Asistencija prilikom kretanja na uzbrdici - Senzori pritisaka u gumama - Motor je kompletno servisiran u Svajcarskoj u februaru mesecu nakon cega nije ni vozen. Po dolasku u Srbiju odradjen servis: - servis viljuske (semerinzi, cistaci i ulje - za sta posedujem fiskalni racun i garanciju). - Ulje u motoru - Filteri - Prednje plocice BREMBO iz Louisa - Kociona tecnost Gume nove Continental trail attack 3 DOT 1924 (zadnja se ceka da stigne). Registrovan godinu dana. Motor je u stanju perfekcije. http://www.polovniautomobili.com/motori/24306557/ktm-1290-super-adventure Promenio Avgust 9 član Bojan Budjevac 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaaaaaar! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Avgust 9 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Budja, što prodajes? Ja sam cuo da si to uzeo za sebe? Ili je ipak u planu noviji GsPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, kokot je napisao: Dobaaaaaaar! Hvala. Dobar je bas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Nole Bg je napisao: Budja, što prodajes? Ja sam cuo da si to uzeo za sebe? Ili je ipak u planu noviji Gs Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Imam raznih planova, pa cemo videti sta ce biti na kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 56 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep motor, čak mu i ova kolor šema baš lepo izgleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1290 Super Adventure FABRICKO STANJE - 25.000km Licno sam ga kupio od prvog vlasnika u Svajcarskoj sa 20.000km za sta posedujem svu dokumentaciju. Motor ima servisnu knjigu, tri kljuca, kompletnu dokumentaciju od nula kilometara. Od dodatne opreme:- KTM tank torba- KTM fabricka tri kofer (dodacu slike)- Akrapovic izduv- fabricki izduv- stitnik fara - stitnik posude kocione tecnosti- stitnik rashladne tecnosti- prosirenje copave- maglenke- navigacija TOM TOM (sa svim dodacima)- nosac navigacije - punjac 12v Od standardne fabricke opreme: - Elektronsko ogibljenje (OFFROAD, COMFORT, STREET, SPORT) - modovi voznje (OFFROAD, RAIN, STREET, SPORT) - Ride-by-Wire Throttle (elektronski gas)- stabilizator volana- ABS / cornering ABS - MTC kontrola proklizavanja- TPMS (pracenje pritiska u pneumaticima)- LED dnevno svetlo- LED Cornering Lights (bocna svetla koja prate far u krivinama)- HHC asistencija prilikom kretanja na uzbrdici- MSR (kontrola proklizavanja zadnjeg tocka prilikom motornog kocenja)- grejaci rucica- grejaci sedista vozaca i suvozaca- tempomatMotor je kompletno servisiran u Svajcarskoj u februaru mesecu nakon cega nije ni vozen. Po dolasku u Srbiju odradjen servis:- servis viljuske (semerinzi, cistaci i ulje - za sta posedujem fiskalni racun i garanciju).- ulje u motoru- filteri- prednje i zadnje nove kocione plocice- kociona tecnost Gume nove 2024 god. Continental trail attack 3 Motor je u stanju perfekcije.Sent from my SM-S711B using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...