dejan013 3 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Super .tri puta ura za tatu sto se malo opustio uz drustvo da izadje medju narod.puno pozdrava za daljnji oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Drago mi je da se sve odvija kako treba sa tatom, sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi...Evo me posle duzeg vremena da vam se javim...Tata jos uvek nije otisao za Novi Sad,na programu je ali se jos uvek ne zna termin...Imate svi puno pozdrava od njega,novost je da je dolazio kuci na par dana i da je juce uz pomoc podrske mame i brata i naravno nekih prijatelja stigao i do sajma motora......Toliko od mene za sada...Pozzzz.... veliki pozdrav i od mene viđen je na sajmu i iskreno izgleda sjajno očekujemo Vladu da nam se pridrži na forumu ikao je on offline tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Iako ne poznajem tvog oca zelim mu brzi oporavak i da se sto pre vrati u svoju porodicu, a takodje mu zelim i brzi povratak u sedlo.POZZZ :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
021 0 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ivana, dobrodosla na forum. Tvom tati zelim sve najbolje, brz oporavak.... Ma, sve sto mu vi zelite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 22, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi...Evo me posle duzeg vremena da vam se javim...Tata jos uvek nije otisao za Novi Sad,na programu je ali se jos uvek ne zna termin...Imate svi puno pozdrava od njega,novost je da je dolazio kuci na par dana i da je juce uz pomoc podrske mame i brata i naravno nekih prijatelja stigao i do sajma motora......Toliko od mene za sada...Pozzzz.... veliki pozdrav i od mene viđen je na sajmu i iskreno izgleda sjajno očekujemo Vladu da nam se pridrži na forumu ikao je on offline tip Pozdrav i Dobrodosla Nije Vlada offline tip samo vise voli facebook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...