Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Renault kadjar 1.5dci, automatik, 2016. god

Recommended Posts

• Integrisan, 8369 postova

Prodajem Renault Kadjar 1.5dci (diesel) sa priloženih fotografija, 2016. godište, automatski menjač, prešao 199k km. Ja sam vlasnik.

Puno, puno dodatne opreme (izdvajam: modovi vožnje, kamera i senzori, multigrip mod za sneg, Android auto, infotaiment poslednja verzija, navigacija i mape potpuno aktuelne, pritisak u gumama, automatsko zaključavanje, auto duga svetla, start/stop i ostalo, manuelno menjanje brzina/sport mod ko je u sportskom fazonu itd itd). Detaljni opis svega prilikom gledanja auta, koga bude zanimalo (spisak je predugačak). Auto ima atestiranu euro kuku (legalano 100% i normalno ide na tehnučki). Kuka je služila za vožnju lake prikolice sa enduro motorom, mada to možda jedno 10x ukupno (imam kombi, ali eto volim da imam izbor :D ).

Auto je apsolutno redovno servisiran u svakom detalju ("mali", "veliki", sve što dolazi na red...), servisna istorija od prvog kilometra, kupac sve dobija na uvid. Sve je zavedeno i u servisima naravno. Poslednji servis urađen pre nekih 2000km, uključujući i redovnu dvogodišnju dezinfekciju klime wynns uređajem (za bolje ne znam :) ). Kilometraža apsolutno prava. Ja sam vlasnik. Odgovorno tvrdim da auto nema skrivenu manu, a da je ja znam (a svoja vozila obično znam :) ). U tom smislu, mislim da zaista nema pomena vrednih ulaganja, uključujući čak ni redovan servis!

Od opreme - sve radi. Do sitnice.

Od sigurnosne after market opreme poseduje: OBD2 zaštitu i IGLU. Svi ključevi, kod kartice i ostalo naravno pristuni. 

Auto je registrovan do 5.12. BG table. Oba ključa naravno.

image.thumb.jpeg.467a8e53d67fa88f950f4bb1199a6d10.jpeg

image.thumb.jpeg.a1000f1f33abdd5c17a1db8fb4022165.jpeg

image.thumb.jpeg.005441e9c1682001fd1af2435fd1431c.jpeg

image.thumb.jpeg.33a78912b658ad855d963a8b12eddc87.jpeg

image.thumb.jpeg.214595e1780eeac08c0c5436839a4132.jpeg

image.thumb.jpeg.a07cd16dae117b8e9847fb4d99aba14f.jpeg

image.thumb.jpeg.a822fc37ac07a87cb41f7f7501b529aa.jpeg

image.thumb.jpeg.f747641fbf38677bc80acccdfb89ce5e.jpeg

image.thumb.jpeg.12ae214e4f6ba89afc17989da0fca36a.jpeg

image.thumb.jpeg.eb77eef69b6e8ad339f17ca3edf3cf9b.jpeg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8369 postova

Od istorije sređenih nezgoda i kvarova bilo je:

1. Crkao regler svojevremeno. Zamenjen odavno, radi ok.
  2. Zamenjen aku pre jedno 2 god ako se sećam (stavljen start-stop exide, možda i najbolji, a svakako više nego adekvatan).
  3. Zamenjena šoferka (obradovao me šleper kamenom u istu, na putu za Sarajevo). Prošle zime. Stavljena najbolja u ponudi GLASS servisa (tonirana i sve ostalo kako treba).
  4. Udario sam bio vozačeva vrata na stub u garaži :) Sređeno kod zaista dobrog majstora, našeg kolege, zaista ok urađeno (eno slika leve strane, pa gledajte). 

Od nesređenih felera:

1. Sitan udarac na zadnjem braniku (priložena slika). Iskreno mrzelo me da krpim, jer sam onog plastičara u Zemunu morao da čekam… dao je procenu na 4k rsd, nije imao termin, posle me mrzelo.

Uz auto dolaze 4 all season gume (dve nove!) i još 4 rezervne letnje gume.

Auto je zaista, ali zaista, više nego korektan. Ovo je legendaran motor (1.5 dci), nenormalno štedljiv (ako bih rekao da mi troši manje nego GSA, mnogi ne bi verovali - a istina je. Ispod 5l na putu, 5.5 na AP, ispod 6 u gradu. Na običnim putevima sa 90kmh, padne i ispod 4.5l, meni neverovatno ali istinito). Osim toga, ako za neki auto ove km važi da praktično nema šta da se uloži, onda je to ovaj. Nudim ga prvo kolegama, za sad samo ovde. Pa, ako nekom treba više nego ok auto, za ok pare, bujrum. :)

VAŽNO: Auto je raspoloživ od 1. Avgusta (tada mi isporučuju novi, a u tom smislu ne zanimaju me ni zamene). Od srede do utorka sam na putu, može se videti pre i posle toga.

CENA:

Ovaj auto, u ovoj opremi, realno bez ulaganja i bubica, sa ovim opcijama (atestirana kuka, igla) realno vredi 13.500eur. Kolege sa ovog foruma od mene dobijaju na to još 500e popust.

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 227 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Svaka čast za transparentnost, pravi primer kako oglas treba da izgleda. 

Srećna prodaja! 

• Sviđa mi se 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja