Mito_Maniac 80 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jel riknuo nekad nekome XENON???? Danas sam neshto sredjivao oko motora i skinuo trafo.Kad sam vratio trafo xenon vise nije hteo da radi.Samo trepne par puta i to je to.Jel ima neko ideju shta moze da mu bude?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kablove i konektore, da se neki šiljak nije slučajno uvukao, pa nema kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan mozda nece ako ti je ugasen motor,upali motor pa probaj,moze da crkne xenon samo ako mu polomis taj kristal sto dodje uzduz sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Februar 3, 2009 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Xenon opusteno da crkne. Moze da se desi da ga zeza napon pa nece da radi, proveri kablice. Probaj da mu struju dovedes direktno sa akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PERICA46 1 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Toga se jos ne bojim,imam garanciju do jula...a sta cu posle,nisam razmisljao Probaj,ako jos neko ima isti komplet,da zamenite sijalice ili trafoe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da ga zakacim direktno na akumulator i radi. ;D ;D Izgleda da negde nisam neshto dobro zakacio,sad cu da pojurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da ga zakacim direktno na akumulator i radi. ;D ;D Izgleda da negde nisam neshto dobro zakacio,sad cu da pojurim. E pa lepo, to je najjeftinija kombinacija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan hehe koliko bi kostao xenon za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan hehe koliko bi kostao xenon za motor? Zavisi od motora. Ja sam za moj skuter morao da uzmem biksenon, i to za 2 fara. Jeftinije je za druge. Ako imas jedan far onda je bas dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan imao sam slican problem kao tvoj samo sto je meni xenon na auto,al nema sanse sada da mogu da se sjetim sta je bilo u pitanju,znam da mi se desavalo upalim ga a on samo trepti,rijesio sam problem al sam zaboravio kako,u koliko se sjetim javljam ti. Sto se tice crkavanja xenona ja sam dobio garanciju 5god na njih....imas ih po 30e a imas ih I po 130e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj ajde potrudi se da se setis...Danas sam skinuo ceo Xenon i sve izgleda ok,kad ga zakacim preko kabla koji ide od akumulatora do trafo-a Xenon trepce,a kad izbacim taj kabal normalno radi.Menjao sam kabal i opet isto sa svakim,pa jel moguce.??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Premeri koliko daje trafo na izlazu. Mozda je on crk`o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je naaajpametnije da nadjes Joska na forumu I njega da pitas da ne cekas da se sjetim I hocu li se sjetit,on ce 99% znati sta je problem sa tim xenonom... Srecno drug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desilo na kolima. Ispalo je na kraju da dzek od sijalice koji ulazi u trafo okrenuo naopako i da zbog toga nije radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta je,ali sam poceo da se nerviram...Sutra moram ozbiljnije da se pozabavim tim. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan komplet za motor sa slim balastom kosta 4500din h1 i h7 a h4 5600din, jel si probao kad ti je upaljen motor dali radi, pre neki dan sam radio na dukatiju 748 i kratko i dugo, pa se desilo kad upalim oba da ugasi kratko zato sto je slab akumulator, isproveravaj sve kontakte, ako sijalica samo blicne, onda je crkla, druga je h1, i h7 po 1300din, a h4 2800, ako treba jos neka pomoc, tu smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 5, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta je,ali sam poceo da se nerviram...Sutra moram ozbiljnije da se pozabavim tim. > Proveri konektore. Pogledaj da li neki moze da se okrene na obe strane. To je verovatno onaj siri na balastu sto ne ide na sijalicu nego na rele. Moguce da si tako okrenuo polove i da ti bog toga sijalica ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan imam resenje za tebe, RELEJ CANCELLER 650din kosta, stavlja se pre balasta, i nemas greske, sve ce da radi extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da sam namestio Xenon.Bio prekid u kablu koji ide od trafoa do sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam pametan. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam pametan. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...