nihil.enochian 8 Napisano Mart 31 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlučio sam se i ipak uzeo R9. Mogu da se zahvalim clanu @Pajki što mi je olaksao odabir. Čovek me je pozvao da odem do njega i probam njegov motor, što sam ja i ucinio i nakon našeg razgovora odlučio sam da odluka bude R9. Ovde mu se javno zahvaljujem. Bilo je tih nekih sitnica koje su ipak išle u korist R9, a najviše to što sam imao prilike da ga baš lepo probam. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11562 Napisano Mart 31 Ne silazi, 2432 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan R9 mnogo pozeljnije izgleda,bar meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nihil.enochian 8 Napisano Mart 31 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotke iz salona. Što kaže @Pajki, R9 od napred izgleda kao neki sportak, dok je ET baš kao skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11562 Napisano Mart 31 Ne silazi, 2432 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto ET mlitavo ide,za R9 ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 1 Napisano April 4 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.3.2025. at 19:33, nihil.enochian je napisao: Odlučio sam se i ipak uzeo R9. Mogu da se zahvalim clanu @Pajki što mi je olaksao odabir. Čovek me je pozvao da odem do njega i probam njegov motor, što sam ja i ucinio i nakon našeg razgovora odlučio sam da odluka bude R9. Ovde mu se javno zahvaljujem. Bilo je tih nekih sitnica koje su ipak išle u korist R9, a najviše to što sam imao prilike da ga baš lepo probam. Bilo mi je zadovoljstvo da sam mogao da pomognem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanessi 0 Napisano juče u 17:08 U prolazu, 1 post Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan svojom (za sada), em novi motor, em za moje gradske potrebe po predstojecim vrucinama i guzvama ce biti odlican. Tek sam na predjenih 110km i ovde u ravnici izgura nekih 48km/h trenutno. Mislim da su mi rekli da kad dodjem na 200km skidaju blokadu, e sad da li postoje ikakve sanse da ovo cudo dogura do nekih 70km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...