feelgod 231 Napisano Jun 20, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Biltwell Splitter kacigu u L (59-60cm) velicini. Kaciga je nova nikada koriscena, ofarbana u ducati boju (bila je originalno bela) da bi se uklopila uz boju motora koji je prodat. Cena 100e, i dosta je niza od nabavne zato sto je farbana pa se mozda nekome ne svidja boja (preko je 300e i dovoz iz USA). Uz kacigu na poklon ide Madhead okovratnik za Off-road. Mogla bi neka zamena za brendiranu Jet kacigu u dobrom stanju u M velicini i slicnoj ceni. Sve sto vas zanima kontakt na PP ili broj telefona 062/21-40-60 Napravio sam novu temu jer u temi "Kompletna oprema na prodaju" je bilo previse oglasa pa me ljudi i dalje cimaju za stvari koje su davno prodate. Staru temu cu zakljucati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Jun 20, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 20, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno je tako vidljiv si na kilometar. Meni je top, e sada o ukusima ne treba raspravljati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Jun 20, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jako jako cool kaciga. Bas mi se dopada fazon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jul 23, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...