Head 27 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan CF 500 dugacki ATV 4X4 vitlo, kuka,poteznica,dve pogonske,blokade.Vrlo malo vozen,ispod cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan luda masina sa pravim prenosom , ko kupi uzivace sa njim svakako . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan je li ovo bombardier ili tako nesto i koliko je para?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, mocna spravica. Samo koliko dinara ovo kosta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan CF-Moto.Cena sitnica, 6200E,dajem ga 500 E ispod cene. Eve je i masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan 500 kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da da, moj neostvareni san... cetvorotockas... bice jednog dana Al bas me zanima, kolku brzinu moze da razvije ovaj teskas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan 90kmh sam vozio na hipodromu.Sat laze naravno ali tu je negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj svai put, sve se najezim kad vidim ovu sliku gore :o Tolka masa u trenutku u vazduhu, to me plasi... :-[ A lepo bogami, 90 na sat sam tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj malo jos podataka o njemu ljudi ce misliti da je obican a on se dosta razlikuje od ostalih kineza po mnogo cemu NPR. ima diferencijal sto je mnogo vazno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan hhm.. znaci malo je bolji od obicnih kineza. Ali kakav je kvalitet u odnosu na ovi poznati (cam-am, yamaha)? On je tu nesto srednje kao ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cfmoto.cn/atv/en/view.asp?id=17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E ovu spravu sam gledao uzivo na Zlatiboru pretprosle godine ( Kad je bio moto skup ). Uvoznik je bio doterao ovakav - samo crvene boje, i jos nekoliko skutera istog proizvodjaca. Bila je prezentacija ispred prodavnice koja ih je zastupala ( kod pijace ), i jedan momak je to terao po nekom stepenistu gore - dole , zaista masina je super. Sad sam se setio da sam ga isto video takodje pretprosle godine na skupu u Cacku ( MC Mancula ), gde je takodje bio izlozen - deluje mocno. Za razliku od ostalih kineza koji se prodaju kod nas, ova sprava se ne jase, na nju se covek penje koliko je velik ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan hhm.. znaci malo je bolji od obicnih kineza. Ali kakav je kvalitet u odnosu na ovi poznati (cam-am, yamaha)? On je tu nesto srednje kao ??? pa ako se poredi sa kinezima onda je spejs satl i po snazi i po perfomansama . ako je poredjenje prema renomiranim firmama onda se moze reci da uopste nezaostaje za njima po kvalitetu masine ni po snazi iste. zato sam i postovao gore da vlasnik malo napise sta ta masina ima sve ali sigurno cete moci sve da vidite tek uzivo .ja sam gledao doticnu masinu u kini i mogu da kazem da ona ni tamo nije ni malo jeftina jer za iste pare mozete da kupite 8-10 komada drugih atv-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan prodajem i ja mog cetvorotockasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovakvog u Grckoj ! Prava stvar, cak se pokazao i boljim od mnogih poznatih firmi, gde sam ga ja proterao - mnogi nisu uspeli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 6200 cena sa popustom, ili osnovna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 6200 cena sa popustom, ili osnovna ? 6500 je nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...