dkozic 53 Napisano Jun 4 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka škola se plaća. Nisam znao da se na isporuku guma za motor toliko dugo čeka. Dana 17.06 krećem na duži put od potencijalno nekoliko hiljada kilometara. I pored mišljenja iz zvaničnog servisa ne usuđujem se da krenem sa zadnjom gumom koje su sada na mom motoru. Preporuka proizvođača je Pirelli 120/90-17 TT 64S. Motor je Royal Enfield Himalayan 2021. Pozvao sam nekoliko radnji i web shopova. Nema niko na stanju; čeka se sedam do deset radnih dana, što mi je, očigledno, kasno. Ja bih uzeo i gumu nekog drugog proizvođača, ako je odgovarajuća. Da bih sprečio komentare tipa "gde ti je pamet bila", moram da kažem da sam u prethodnih nekoliko vikenda nasvirao par hiljada km po autoputu, što je izgleda bilo pogubno za sadašnje gume. Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala. Promenio Jun 4 član dkozic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 4 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno 120/90-17 ? Ako bas nista ne nadjes, mogu odraditi Mitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Jun 4 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo @Ninja66, jeste, radi se o gumi 120/90-17 TT 64S. Ispravio sam post. Hvala. Imaš li neki link za gumu, da mogu da vidim o čemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 5 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ako ne nadjes ono sto si pikirao, Mitas za male pare resava problem. MC24 je oznaka, 9200din. 063 514 573 Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas u toj dimenziji moze da se nadje. Ako bi i to izbjegao razmisli o drugoj dimenziji 130/80, nije velika razlika a mislim da ces gumu u toj dimenziji dosta lakse naci. Na royalenfield forumu sam procitao da su neki presli na 130/80 bas zbog dostupnosti guma i nisu imali probleme. Procackaj po njihovom forumu sigurno je neko opisao iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Jun 8 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Problem rešen. Mitas za sada, pa ćemo videti. Hvala svima koji su pomogli svojim odgovorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...