Cope 215 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Veèeras oko 20:30h, u Žarkovu na raskrsnici kod kod trafo stanice sudar skutera ljubièaste boje i sivog fiata bravo. Koliko sam uspeo da saznam, skuteraš je prevezen na urgentni, a pored skutera je ostala crvena rudarska plastièna kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .... a pored skutera je ostala crvena rudarska plastièna kaciga. Evo reshenija...! :shock: Na stranu.....nadam se da je momak OKey! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 14, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo, VOZITE PAZLJIVO I PRIMERENOM BRZINOM! Imajte u vidu da vas vozaci automobila najcesce ne vide, ili ne zele da vide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan .... a pored skutera je ostala crvena rudarska plastièna kaciga. Evo reshenija...! :shock: Na stranu.....nadam se da je momak OKey! Koliko sam uspeo da primetim, skuter nije mnogo omlaæen, a i mislim da povrede nisu opasne po život. Predpostavljam da je automobil isekao skuteraša na raskrsnici, sudeæi po položaju jednog i drugog, ili je neko od njih prošao kroz crveno... nisam saznao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo reshenija...! :shock: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sudeæi po položaju jednog i drugog, ili je neko od njih prošao kroz crveno... nisam saznao... ..ili jedan kroz drugog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam utisak da sa onim rudarskim šlemom možeš samo da otkineš uvo. Po zakonu motociklista je obavezan da nosi zaštitnu kacigu, a zidar zaštitni šlem. Nadam se da su vinovnici ove nesreæe prošli bez povreda. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Stanem na semaforu pored nekog fensi lika sa rudarskim šlemom i onako u šali ga pripitam: "Jel znaš gde æe da ti odleti to šlemèe ako naglo zakoèiš ili ne daj bože sevneš sa motora". Tip me pogleda onako belo, u fazonu o èemu ti prièaš roðaèe i doda gas... Ja ostadoh u fazonu, pa ko te je vukao za jezik...konju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Stanem na semaforu pored nekog fensi lika sa rudarskim šlemom i onako u šali ga pripitam: "Jel znaš gde æe da ti odleti to šlemèe ako naglo zakoèiš ili ne daj bože sevneš sa motora". Tip me pogleda onako belo' date=' u fazonu o èemu ti prièaš roðaèe i doda gas... Ja ostadoh u fazonu, pa ko te je vukao za jezik...konju[/quote'] Hahahahahahaha, èuvene marke: Nolan-Trepèa, Arai-Veliki Crljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 16, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre...meni je sa skutera skoro sletela ona brain bucket sto je zovu ameri, iliti Poklopac za glavu VR1 kaciga kad sam preleteo preko rupe. Kako 1 nesreca obivcno ne ide sama (dobri stari Murphy), ja rukom krenem da je zadrzim, hvatam je na potiljku, krenem da krivudam i zamalo da padnem, a sve to (opet na nesrecu) sasvim slucajno gledaju moji matorci koji idu u kolima iza mene bas taj dan i bas taj put!!! Zena vristi, ja sta cu..... krelac! Nisam je vise stavio na glavu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 17, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre...meni je sa skutera skoro sletela ona brain bucket sto je zovu ameri' date=' iliti Poklopac za glavu VR1 kaciga kad sam preleteo preko rupe.ja sta cu..... krelac![/quote'] Situacija u Budwi: Iznajmim ja skuter (jbg,nisu imali zweRowe),dali mi onaj shlem,i pichim ja samo zwechi,zawrnut gas i kad sam doshao do nekih 85km/h od wetra mi spade onaj shlem sa glawe. Dobro je shto sam ga zakachio pa nije spao na zemlju,owako me samo malo dawio..... Krelac? Shto jes'- jes' Sorry za off :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...