DraganRdcc 4 Napisano Maj 30, 2024 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče svima, ja sam dragan i možda je najbolje da odmah priznam, ja nisam vozač motora ali bih voleo da budem. Video sam puno zanimljivih tema na vašem forumu dok sam istraživao. Između ostalog guglao sam ,,instruktor za a kategoriju časovi,, i sl. međutim dobijam samo auto škole i neke kurseve za očigledno vozače koji već voze. Pre nekoliko dana položio sam testove za A kategoriju, bio sam najbrži od svih i imao sve tačne odgovore ! Ali u autoškoli gde sam položio imaju samo jednog instruktora koji je jako zauzet i nema slobodnih termina u skorijem periodu. Pomalo sam nestrpljiv, u stvari prilično sam nestrpljiv da krenem sa obukom i interesuje me da li neko ovde ima preporuku za instruktora ili da li uopšte postoji mogućnost privatnih časova koje bi naravno direktno platio tom instruktoru (ne obazirem se na što sam već platio i u autoškoli) za obuku na motoru? Bio bih zahvalan na informaciji, nadam se da upit nije u diskursu sa uređivačkom politikom foruma. Inače imam vozačku dozvolu B kategorije, dobio sam je pre nekih 30 godina. Zadnji put pre ovog polaganja za A sam vozio motor tomos pre 35 godina a bicikl možda pre 30 godina. Posle tolike pauze sa dva točka pre neki dan sam probao skuter mp3 nije bilo loše, lako se vozi, očekivao sam da ću biti mnogo gori, zapravo pošao sam da ga kupim jer se vozi sa B i verovatno bi ga kupio da ga nisam probao. Nažalost bio mi je vrlo neprijatan položaj na njemu, jako je mali za mene. Uglavnom sad kad znam da na skutere ne mogu, planiram neki adventure, istraživao sam malo čitao i pitao chat gpt i još jedan ai najnovije plaćene verzije da mi urade analize izabranih modela i mislim da već imam ideju šta ću kupiti Izvinjavam se na opširnosti nisam očekivao da će me ovo obraćanje ovoliko zaneti hvala pozdrav PS hvala na opomeni mesto je Beograd Voždovac Promenio Maj 30, 2024 član DraganRdcc 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Maj 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dragane i dobrodošao na ove stranice. Da bi ti neko dao preporuku za instruktora trabalo bi da navedeš odakle si. Ako si ti iz Leskovca, džaba ti preporuka za instruktora iz Subotice jel? Ako si iz BG-a ili okoline, tu je naš predobri @jasminko VIR i njegova auto škola pa tu verovatno ima prostora za saradnju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10287 Napisano Maj 31, 2024 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 216 Napisano Maj 31, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Tople preporuke za Formulu 7 autoskolu i instruktora Milivoja gde sam polagala i ucila voznju. Mene je super naucio sve vezano za motor, mada nisam bila apsolutni pocetnik (vozila sam moped pre toga) ali sam prvi put sela na 'pravi motor' sa kvacilom u auto skoli. Sad su na prolece kupili MT07 pa ces na tome da vezbas/polazes. Nisam sigurna da li mozes da uzimas dodatne casove ako nisi vec poceo sa casovima (jer nemas dozvolu) , cini mi se da mogucnost toga postoji tek nakon sto odvozis obaveznih 20 (posto imas vec B kategoriju i AM po starom zakonu) Promenio Maj 31, 2024 član PetraBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 106 Napisano Maj 31, 2024 Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Jun 3, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 308 Napisano Jun 5, 2024 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 17, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...