ser_pirtz 13 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve. Imam polozeno za A, vozio 6 meseci 125ybr, zbog nedostatka vremena i mračenja okoline, prodao motor... pre 12 godina. Sada me ponovo hvata neizdrz, ovoga puta neki scooter do 350cm da mi uštedi vreme po bgd i nadam se nekom lepom izletu. Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6460 Napisano Maj 28, 2024 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 303 Napisano Maj 29, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Maj 29, 2024 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Maj 29, 2024 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Maj 29, 2024 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Jun 3, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser_pirtz 13 Napisano Jun 12, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dragi svi, Dozvolite da predstavim Đoleta: Obzirom da dugo nisam sedao na 2 točka, a da mi je prethodno iskustvo bio motocikl, odmah otišao na poligon sa Dr. Jevtićem(kao putnik :)))) Ispostavilo se da sam dobro procenio svoje (ne)mogućnosti, jer je vreme koje nisam vozio i različita koncepcija u odnosu na motocikl, bila recept za PROPAST. Dr. je odradio samnom trening(cca 4,5h) i preveo me od putnika u vozača. Vratio u me formu. Naterao me je da Đoleta probam do MAX njegovih, tj. mojih mogućnosti. Trening je za svaku preporuku. Da ne bi toga, mislim da bi bilo belaja još na kapiji salona. Sada se lagano družimo Đole i ja, upoznajemo se... Mogu vam reći da je pravi gradski ZMAJ. Veliki pozdrav za sve i želim vam mnogo bezbednih km! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 17, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...