Pseudonim 144 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, molim vas za predlog majstora/radionice u BG i okolini gde bi mogao kvalitetno da se probuši cilindar. U pitanju je Yamaha TW125, ispravna i u voznom stanju, sređena i skockana. Nedavno sam kupio set klip, karike, dihtunzi za 150ccm, ne treba hilzna samo bušenje na 62mm (naravno uz odgovarajuća pravila za zazore itd). Firma (iz Nemačke) od koje sam kupio set nudi i uslugu bušenja, ali naravno neću da šaljem cilindar u Nemačku za to. Molim vas za preporuku. Hvala. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema nikakav info, preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10017 Napisano Maj 29 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je @malitomic bušio cilindar na motociklu Beta Motard... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Maj 29 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo mi u kontaktu i dobio je kolega sve potrebne informacije. Meni su cilindar u Mr-u busili za 5000din, jedino ako neko zna za jeftinije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 29 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja bušio jeftinije za skuter pa sam radio dva puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. nije stvar u 5000, samo zovem ih ceo dan…niko se ne javlja. A takođe, valda to još neko radi sem MR. probacu i sutra da zovem MR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...