lejco123 0 Napisano Maj 22 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje viljuske mi pustaju ulje zamenio semering alinopet pustaju e sad interesuje me dali zameniti Samo hromirani deo sa cizmama ili komplet viljuske sa semering evo slike da bi me razumeli Promenio Maj 22 član lejco123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako stapovi nisu krivi i nemaju riseve, nepotrebno ih je menjati...treba kupiti kvalitetne semeringe, Ariete su ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Jun 6 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, vec si nas pitao šta mislimo o tome i odgovorili smo ti u drugoj temi. Ako su tube oštećene može da se popravi, pisao sam kako. Ako kupuješ nove, one idu bez nosača čeljusti i osovine. Znaci gole. Trebaju ti klizači, semerinzi i naravno neko da ti ugradi ako ne znaš sam. Najjeftinije je da nadjes dobru polovnu viljušku, što je gotovo nemoguća misija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...