shoyyka 10383 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stanje ekstra, ima po koja tačkica, veličina S, stara godinu, malo više...Vizir i pinlock novi stavljeni(čukanje sa suvozačicom) 240€ 069780113 viber, sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Maj 25, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 230€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga super, lagana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12932 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare nema bolja kaciga. Ja imam isto RPHA 70 ali nije karbon. Odlična kaciga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Boli me brada od nje, za moju tintaru je Shark. A možda će vremenom i leći? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Jun 21, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U utorak se vraćao sa vožnje, ne duge, oko 250km,kad je to počelo boleti, brada sa strane tj. vilica. Pomeraj je na gore, na dole, ne vredi. Zato refreš... stanje extra, lagana,ne osećaš je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano Jun 21, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu samo XL (glavonja) i sto se mene tice top kaciga. I zena ima ali nije karbon nego sa nekim indijanskim printom. Odlicna. Po meni dobra cena bas za karbonku.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...