Sale-VFR 457 Napisano Maj 17, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 40e Promenio Maj 17, 2024 član Sale-VFR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Maj 17, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @beretta021 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8565 Napisano Maj 17, 2024 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Može meni ako nije otišao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 17, 2024 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moze saljem u ponedeljak samo mi pusti podatke na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Maj 17, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kupim iz Louis.de akumulator za cbr, tamo 2005 godine, uz njega na poklon stigne i punjac za moto/auto akumulatore HI-Q. Dan danas ga koristim!Apropo marke stendera Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 18, 2024 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ode za kolegu @shlem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8565 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Štender ponovo aktuelan, samo što ga sada ja prodajem pa da iskoristim već postojeći oglas. Naime maksimalna širina između papučica koje dižu je 30 cm tako da mi ne odgovara. Konkretno u pitanju je veliki Versys i ima dosta široku zadnju viljušku, pa ko ima veći motor neka preneti za svaki slučaj. Mislio sam da je univerzalan i da može na bilo koji motor. Možda bi i mogao da ga na silu raširim ali ne bih da ga kvarim u odličnom je stanju. Cena ista 40 evra. Promenio Maj 27, 2024 član shlem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shlem je napisao: Mislio sam da je univerzalan i da može na bilo koji motor. Možda bi i mogao da ga na silu raširim ali ne bih da ga kvarom u odličnom je stanju. A ja hteo da napišem da si vrlo vešt sa čekićem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8565 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jesam al' sa šupljim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8565 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Štender prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...