ZeleniZub 132 Napisano Maj 16, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Na prodaju kao iz naslova. Potpuno ispravno, korisceno mozda 10-15 puta. Nemam kutiju i original kabl za punjenje, zagubilo se,(obican USB micro na A) sve ostalo kao sto je stiglo. Mali mikrofon nikada koriscen, veliki ima malo uguljenu plastiku tamo gde je dodirivao kacigu. Ja sam koristio stegu sa onim tockom sto omogucava da se namesti ugao, druga stega nije koriscena, kao ni onaj deo sto se lepi direktno na kacigu. Cicak trake sa belom 3M trakom su nekoriscene, sa crvenom su bile u mojoj kacigu i ja sam ih prelepio da bi mogle opet da se koriste, lepak je oslabio kad sam ih skinuo. Link ka sajtu proizvodjaca: Sena 10C Evo za detalje, Youtube takodje ima dosta videa o ovome. Firmware je zadnji, v1.7, nema noviji za sada. Nikakve zamene, samo ozbljni kupci. Cena 200 € Kontakt Viber, WhatsApp ili ovde preko foruma. Promenio Maj 16, 2024 član ZeleniZub . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Maj 20, 2024 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...