misaaa 5 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Maksimalno postovanje za ovakav odgovor, mnogo mi znaci kada neko pokusa da me preusmeri na ovaj nacin. Sto se tice motora cekam da se zavrsi skola pa da razmisljam koji cu ali ovaj savet sigurno uzimam u obzir 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misaaa 5 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Maksimalno postovanje za ovakav odgovor, mnogo mi znaci kada neko pokusa da me preusmeri na ovaj nacin. Sto se tice motora cekam da se zavrsi skola pa da razmisljam koji cu ali ovaj savet sigurno uzimam u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misaaa 5 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Maksimalno postovanje za ovakav odgovor, mnogo mi znaci kada neko pokusa da me preusmeri na ovaj nacin. Sto se tice motora cekam da se zavrsi skola pa da razmisljam koji cu ali ovaj savet sigurno uzimam u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Maj 18, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzeces ti djoku u obzir dosao si vamo da pitas da li ces da fasujes kaznu ako te navataju, a ne da slusas savete nas "iskusnijih" 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...