WebDev 11 Napisano Maj 13 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ ATR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da predstavim i mog ljubimca... Kupio sam novi QJ Motors ATR 125 skuter. U pitanju je novi model, sa motorom od 125 kubika i 15 konja. Magarac za upravljačem gratis. Poseduje start&stop sistem, ABS i TCS. Pored toga ima digitalni displej koji prikazuje pritisak u gumama i temperaturu prednjeg i zadnjeg pneumatika, a može da se poveže preko blututa sa telefonom i da prikazuje navigaciju. Preuzeo sam ga u pre tri dana, mislio sam da ću da se vozim za vikend, ali se zbog ovih i onih obaveza sve izjalovilo. Tako da za sada svega dve slike. Samo da napomenem da su žbic felne deo "promo" paketa, a ne znam da li sada mogu da se uzmu kao dodatna oprema. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao je jedan pored mene u Promenadi, sivi sa nekim bronzanim detaljima, i redovnim alu felnama, mnogo dobro i lepo odradjeno izgleda + je napakovan opremom. Odlično su krenuli u ovu klasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Maj 13 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je čudna ova "siva" boja Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Maj 13 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne znam što ne donose 160cc verziju... Ne mogu 125cc.. Nije reč u brzini već geografiju oseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Teško da bi ovde imali tržište za 160 ccm... I25ice idu zbog A1 kategorije, svi ostali gledaju nešto jače... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidivanov_ 2 Napisano Jun 1 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljig Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako ste zadovoljni sa motorom, jako lepo izgleda! Nek je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WebDev 11 Napisano Jul 22 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ ATR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva meseca kasnije i nekih 1000 km kasnije... Znam da nije prevelika kilometraža, ali poklopili se godišnji, vrućinštine i kada čovek da vozi. Elem, skuter je vrhunski. Potrošnja se vrti oko fabrički deklarisanih 2.3 . Mojih sto kila nosi bez problema i ubrzava do 80km/h vrlo lagano. Posle kreće da se malo muči, ali ok. Uspeo sam da povežem i aplikaciju Carbit Ride sa motorom, tako da na ekranu imamo i navigaciju, dok telefon može da stoji kod mene, tj. nema potrebe za nekim nosačem. Da li ima nekih mana... Teško. Sedište je dobro, mada ume pozadina da utrne posle dva sata sedenja. Za sada je sve 5, pa neka tako i ostane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...