Nikola Martinov 0 Napisano Maj 7, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece motoristi,nedavno sam kupijo pocet bike radio je extra do jednog dana kada nije hteo upaliti ocistio sam mu karburator idalje je bilo isto i primetio sam da svecica nema nikakve tragove da je gorivo doslo do nje e sad neznam dali se nesto zacepilo ili neki drugi kvar bio bi vam zahvalan ako bar nekako mozete pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Maj 7, 2024 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nema tragova goriva,gorivo nije doslo.Karburator ,filter,slavina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Martinov 0 Napisano Maj 8, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo dolazi do karburatora ali dalje gorivo ko da negde blokira jer uvek kad 2 3 puta zakurblam pojavi se benzin a sada koliko god ni kap da dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Maj 8, 2024 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj malo goriva u cilindar (izvrni svećicu) i probaj da upališ. Ako radi, proveri ima li možda lamelaste ventile na usisu, oni znaju da zalepe. Ako nije to, onda karburator rastaviti i na ultrazvuk. Nema dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Martinov 0 Napisano Maj 11, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate probacu sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...