pero rep 127 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par guma DULOP 90/90 21.i 130/80 17(honda transalp) ipar guma 90/90 21 i 130/80 18(xt600) polovne dobe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Februar 2, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti to ne vredi bez slika i cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50e za par,a za slike dok nahvatam nekog da mi to odradi,posto sam ja g... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš slučajno mišelin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50e za par,a za slike dok nahvatam nekog da mi to odradi,posto sam ja g... Izgleda da cu morati da dodjem da ti pokazem to za slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nista humanije nebi uradio! Gume za H ONDU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako imaš telefon sa kamerom ..slikaj ih i pošalji mi fotke mms -om na br 064-1929-325 i ako su ok uzimam sigurno! ..pošteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuju ove za xt600! Koje su gume u pitanju? Nadam se slikama uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...