JohnyBravo 55 Napisano April 25, 2024 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=fbhurp7vb48 Nov motor is Spanije, ali stari brend. 500ccm kopija Hondinog agregata, Loncin proizvodjac, 47hp, 2 rezervoara sa po 20l, ukupno 40l goriva i 1000km dometa. Napred 21", pozadi 18" sa zbicama. Fabricka oprema: amortizer volana, zastita hladnjaka, zastita auspuha/kartera, crash bar. Sve ovo zajedno bez tecnosti 190kg. Cena u susednoj nam Hrvatskoj je 8800e. Rieju Aventura 500 offers massive 600 mile range from 40L tank WWW.MOTORCYCLENEWS.COM Read about big distance adventure tourer from Rieju offering 600 miles of range, here with MCN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1704 Napisano April 25, 2024 Drug član, 611 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/fbhurp7vb48 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 26, 2024 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlično, ovaj lik u recenziji je baš nahvalio, mada je on više za putne motore. Samo je po meni problem cena, ako i kod nas bude 8800e, neće ga se naprodavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano April 26, 2024 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aca-pn je napisao: Izgleda odlično, ovaj lik u recenziji je baš nahvalio, mada je on više za putne motore. Samo je po meni problem cena, ako i kod nas bude 8800e, neće ga se naprodavati. Ako je kod nas 8800 EUR, kod vas će biti 7500-8000 EUR, mi imamo dosta veće poreze na motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano April 26, 2024 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Visoka cena, Malo konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...