Paf 237 Napisano April 22, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto radim ispred kuce,odjednom koji ulet pred kucu, staju, jedan se umalo prevali na mjestu...3 njemca bajkera pitaju ima li za prenociti mjesta...naravno,za Bajkere ima kazem,poveo sam ih prvo u garazu i pohvalio se sa svojim Stromom,ostali su odusevljeni,pocastio sam ih sa Pivom, primjetio sam da su KOMA sva tri, pomalo koturaju ljevo-desno...srecom imao sam slobodan apartman i smjestio ih, trenutno tako Hrcu,da neznam,kako njih 3.,mogu uopce spavati jedan od drugog...mislim da su se malo prevozili,al ekipa je bas OK,ujutro ih ceka Kava,kroasan,i sretan im put dalje... 15 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6425 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1833 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa sivim motorom kao da je ukrao centralni kofer sa nekog skutera od 50 kubika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano April 23, 2024 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Nema smisla odvajati kafu od rakije . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 23, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate onaj vic o tri debela Nemca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 327 Napisano April 23, 2024 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jesu oni slikali motore? Ne vidim bez naocara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 237 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje,naime trebao bi u Suboticu od 06 - 09. 06...to je cetvrtak do nedilje.,da li da idem u Suboticu direkt,pa se zaletit do Surcina i nazad...ili ravno za Surcin pa za Suboticu,pa u Nedilju po povratku opet za Surcin i za Zadar... Morao bi se cuti sa Srdjanom,ako bi se moglo da mi sredi sjedalo za ta 3 dana,opet trebalo bi mi zamjensko,jer imam nekih djirada i obaveza...to mi je prilika sad,da li je usput,mozda bas i nije, ali postoji kombiniranje voznje,jedino moram se cuti sa Srdjanom,moze li se to odradit bez frke... radio sam 2 sjedala kod Shadowa u Zagrebu,al on sve na isti kalup radi,iako su mu udobna sjedala,ali po slikama sjedala od Srdjana,mislim da ga je nadmasio dobro...mozda ce mi biti malo vise voznje,ali volio bi kad bi uredio sjedalo opet,al kad gledam na google relaciju...cini mi se da je to sve u krug nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano April 23, 2024 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A Zrenjanin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano April 25, 2024 (promenjeno) Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2024. at 0:13, Paf je napisao: da idem u Suboticu direkt,pa se zaletit do Surcina i nazad...ili ravno za Surcin pa za Suboticu,pa u Nedilju po povratku opet za Surcin auh , ne znam sta ti je dosadnije za voznju, ali pravci su katastrofa,samo ravno, mozda ti je bolje direkt do Surčina pa odmaras u Subotici, pa kad krenes opet Surčin pa kući. Promenio April 25, 2024 član piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 25, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2024. at 0:13, Paf je napisao: Pitanje,naime trebao bi u Suboticu od 06 - 09. 06...to je cetvrtak do nedilje.,da li da idem u Suboticu direkt,pa se zaletit do Surcina i nazad...ili ravno za Surcin pa za Suboticu,pa u Nedilju po povratku opet za Surcin i za Zadar... Morao bi se cuti sa Srdjanom,ako bi se moglo da mi sredi sjedalo za ta 3 dana,opet trebalo bi mi zamjensko,jer imam nekih djirada i obaveza...to mi je prilika sad,da li je usput,mozda bas i nije, ali postoji kombiniranje voznje,jedino moram se cuti sa Srdjanom,moze li se to odradit bez frke... radio sam 2 sjedala kod Shadowa u Zagrebu,al on sve na isti kalup radi,iako su mu udobna sjedala,ali po slikama sjedala od Srdjana,mislim da ga je nadmasio dobro...mozda ce mi biti malo vise voznje,ali volio bi kad bi uredio sjedalo opet,al kad gledam na google relaciju...cini mi se da je to sve u krug nekako... Stari put Bgd - NS nije tako loš (manje je dosadan) ali kroz Batajnicu i Pazove su ponekad baš gužve. Od NS do SU, starim putem (kad kažem stari put mislim na izbegavanje auto puta) je od pre Feketića do Iđoša put kao da ideš po pruzi. One stare betonske kocke koje su "modernizovane" ali baš neprijatno za vožnju. Naravno da uvek ostaje auto put, ali auto put kroz Vojvodinu je zanimljiviji malo više od čitanja telefonskog imenika. Mada, meni je srce uvek puno kad vidim ravnicu oko sebe. Ipak sam ja laloš ... 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...