DarkoČa 1760 Napisano April 22, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Moto pantalone X - RAGE TourismoVeličina: XL / 54/56kišna postava, cibzar za spajanje sa jaknom, cibzari na nogavicama, štitnici na kolenima, steznici na kukovima za podešavanje obima, dodatni tregeri * Cena: 40€* 0652196800 sms, poziv, wtsapp Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 22, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi ona moja žena htela da proba moje pantalone, da znam ima li zadnjicu veću od moje, pa i da pazarim... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 23, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi ona moja žena htela da proba moje pantalone, da znam ima li zadnjicu veću od moje, pa i da pazarim... Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkOooo momak, šta se razmišljaš.........prilika.... Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena 4.000 dinara Moto pantalone X - RAGE Tourismo XL - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto pantalone X - RAGE TourismoVeličina: XLDura guard / štitnici na kolenimaTwin skin system / kišna postava, termo postava, može se skidati- steznici na kukovima za podešavanje obima struka- dodatni kaiš - dodatni tregeri- cibzari na dnu nogavica- cibzar za spajanje sa pantalonama- mnoštvo džepovaKao novo, bez ošteċenjaProba i lično preuzimanje u ČačkuMoguċa dostava i proba u BGD ili NS Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...