Miha123 11 Napisano April 19, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pridruzio sam se ovoj velikoj zajednici! Nadam se da cu nauciti svasta novo, za pocetak me interesuje kako funkcionise servis za cross motore? Znam da se menja ulje na 10 sati za 4t motore? Sta se jos menja na servisima, lageri, nosaci? Malo hocu da udjem u materiju crossa pa bi i pazario mozda neki u bliskoj buducnosti… Hvala vam unapred 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano April 21, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Ал пре свега која реч о теби, малко биографије, откуд љубав према мотрима итд ... види остала представљања Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...