Mr_Wolf 1933 Napisano April 14 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, prošao sam neposredno posle teškog pada na izlasku iz Rume prema Radincima. Kolega je iz nekog razloga završio u kanalu, ali mi ne deluje da ga je neko udario. Motor je nastavio dalje, savio znak i zapalio se pored puta. Delovalo je da je kolega u dosta lošem stanju, pa se nadam da neće tema preći u crnu hroniku. Neću kačiti snimak sa 360 kamere, previše se vidi. Promenio April 14 član Mr_Wolf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano April 14 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor je u pitanju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano April 14 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da prepoznam, već je goreo. Mislim da je bio sive boje, rekao bih sport tourer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 15 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Jel realno da nisi stao i pitao jel treba neka pomoc? Ako jesi, unapred se izvinjavam. Promenio April 15 član Pingvin37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Inače uvek stanem bar da pitam da li mogu da pomognem, ali je sada već bilo dosta ljudi a ja sam bio sa ženom koju nisam želeo da maltretiram da gleda takve scene. Promenio April 15 član Mr_Wolf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 15 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, bitno da nemas tablicu na preklop, to opravdava sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zašto mene mešaš u tu priču, ali sam ti zahvalan što mi dozvoljavaš da imam regularnu tablicu i da sam izaberem gde ću stati. Promenio April 15 član Mr_Wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...