Srdjan96 0 Napisano April 12, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco. Zeleo bih da kupim motor koji stoji u naslovu teme. Pa me zanima vase misljenje? Video sam jedan na oglasu pozvao lika kaze da mu curi ulje na dekli ali kao resivo je. Sve neki sami lesevi. I prodavci su mnogo neozbiljni. Retskot da se na nekog vodi motor u glavnom je to na punomoc. Je ne razumem ljude koji odmah ne prevedu motor na sebe lakse je da se proda, moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5866 Napisano April 12, 2024 Drug član, 2036 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Paljevina said: Dok je bio nov, drkala ga je gradska bogatela, sad je vec u seoskoj fazi Baš me nasmeja, nema dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2465 Napisano April 12, 2024 Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek objasnioSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano April 13, 2024 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Има да се нађе добар примерак, само треба мало среће. Изузетна машина, бољка реглер и намотаји и предња кочница. Мој брат је купио од гастејбартера k2 600 као чаша са 29.000км пре 3г. Додуше и он га чува пере га по три сата, носи крпицу и мер у гепеку репа 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13111 Napisano April 13, 2024 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je anomalija. Nije pravilo. Negde po neki entuzijasta postoji. Svojevremeno sam gledao ZX7R... Niti jedan nikad, ikad nije izašao dobar u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1758 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao, zimus sam prodao. Imao sam dobar primerak, ocuvan itd. U mom slucaju prednja kocnica je kidala, ali bukvalno, evo mi R6 u garazi i nije to to kada uporedim (pa je sredjujem). Meni se licno motor svideo, dosta je veci od novijih R-ova, prosto mi je lepsi bio osecaj pri vecim brzinama, takodje je veoma upravljiv. Uglavnom sa tim sada vec starim primercima ces verovatno imati problema sa pumpom, tacnije zaprljanim filterima, diznama itd. I sto rekose, star je motor, tesko je naci ocuvan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...