KNELE 14 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan BMW LO Roder koncept koristi varijaciju standardne Boxer teme, ogoljene do najosnovnijih elemenata. Spreda, tradicionalni Bavarian Telelever prednji deo je zamenjen mesnatijim USD teleskopskim koji drži duple kočione diskove. Dva fara u stilu projektora daju urbani šmek prednjem delu dok singl sedište daje motociklu minimalistički dizajn. Glasine kruže da BMW ozbiljno testira reakciju javnosti ovim konceptom i da bi model mogao da se nađe u proizvodnji u vrlo kratkom roku ako procene da postoji potražnja. Sta kazete na ovo cudo BMW-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Januar 31, 2009 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imo je struja neki slican ovome. Kocnice vidim ima jake, dizajn neki pomalo neobican...voleo bih da vidim sa livenim tockovima, ovako ne znam sta da mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 31, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje malo "kusavo" ili ti bezrepo, mada mi je prvi utisak kao da kipi od snage. I druga stvar, nekako mi izgleda da auspuh ide previše visoko i blizu levoj butini mada slika može da vara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje malo "kusavo" ili ti bezrepo, mada mi je prvi utisak kao da kipi od snage. I druga stvar, nekako mi izgleda da auspuh ide previše visoko i blizu levoj butini mada slika može da vara. I meni je izgledao kako ti kazes kusavo,ali on je u klasi V-max-a i B-king-a tako da....Inace ima 1200 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 1, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne spalis noge od ovih izduva?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lici mi ko da je nesto delova ostalo kod majstora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW made in UK. kao da su Englezi pravili Bombera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Februar 1, 2009 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se polozaj izduva. To bi za mene bio korak napred garant ;D Nisam siguran da ce to raditi sem ako mu nisu bas, bas, bas, bas, bas, (jel sam rekao bas ?) dobro uradili izolaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se,B-king je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 3, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim živčanim felnama izgleda kao jeftin scrambler od 650ccm i 6000E; mnogo je taj boxer nezahvalan za ovakve minimalističke budževine, makar u ovoj varijanti. Mada, ako je jedan B-king lep , onda i ovo može da prodje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 4, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Čega sve nam dizajneri ne uguraše pod pojmom "lepo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ljut i opasan za BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan HM! Ovo je definitivno jedan od onih koji ti se na prvu potpuno dopadaju, ili su ti bas ruzni. Nazalost, nije mi se dopao na prvu... :-( Jedino mu nije losa prednja kocnica, neki neobican oblik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...