Tarmi636 574 Napisano April 10 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ako neko ima onaj mali nastavak za vizir sto se kaci kao produzetak. Uzeo sam Kymco DT 300i i ubi me vetar. Direkt u kacigu gadja. Pa da probam sa produzetkom da vidim kako ce biti. Znam da ima na aliju. Ali ne bih porucivao sa Alija, da ne cekam dzabe, a prodje sezona. Ako neko ima da mu je visak, nek mi pusti pp ovde pa se dogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 11 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na KP, imaš te iste sa Alija, samo su malo skuplji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano April 13 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao i KP, obzirom da za vizir koji je na Aliju 1600-1700din, ovde traze 3500-5000din idalje sam u potrazi za produzetkom vizira. Ako neko ima da mu je visak ili se zeznuo i prodao bi po nekoj pristojnoj ceni, tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 14 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano April 14 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gator je napisao: Imam ovaj Takav sam i gledao na kp. Moze broj u pp pa da se dogovoramo. Ako cena odgovara, pokupio bih ga vec danas ako mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 14 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 0646170126 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...