shandor 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan znaci swaka cast....predobro...jos da se uklopi neka extra boja...ona fabricka zlatna od k8.. i da je ram crn...fuuuuuuu...jedva cekam jos slika...swe sam ih skinuo na komp jednu po jednu... veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Double Bubble retko stoji lepo na bilo kom motoru...funkcionalan jeste al' neces ti na trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce motor stvarno ekstra da izdleda stose tice visine vizira zsaista djeluje malo poviseno trebalo bi uraditi neku korekciju napred majstore ne kunjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog mnogo posla u servisu ne stizem da radim oko svog motora ali ipak se desava nesto. Izbor za prednji blatobran je pao na Suzuki K10 1000ccm. Evo kako ce da izgleda : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 13, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super! A ovaj stari ram jel ostavljaš na vdelu ili ćeš da ga maskiraš nekim "carbonfiberom! ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ram i zadnju vilu mat crno! bamper mat crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ram necu farbati posto nemam vremena sve da skidam pa da vracam, a ne bi radio to na licu mesta, nekako mi nije detaljno, mozda sledece zime ako bude motor bio kod mene jos uvek (a iskreno se nadam da hoce) a o carbon foliji cu jos uvek razmisliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemoj karbon foliju, mnogo je ciganska. nijedna folija nije ni blizu karbona pravog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan kad ce slika gotovog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 16, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan a o carbon foliji cu jos uvek razmisliti. Nisam mislio na foliju nego na neku masku. Pa sad da li od carbonfibra ili neceg drugog ??? Mada ni farbanje rama nije losa varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Necu da vam kazem kad ce slika gotovog motora da ne ureknem samog sebe. Ali radi se oko motora, polako ali sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako sad ne ofarbas ram i viljusku neces nikad... najbolje je sad dok je jos u rifuzi. a to ti je jedan dan posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, mozda si i u pravu ali za dan ne mogu da skinem masinu sa rama, da poskidam svu instalaciju i sve ostale dzidzabidze, da ga ofarbam i da sve to vratim nazad. U najboljem slucaju, jedan dan da skinem, sledeci dan da pripremim i uvece bacim podlogu, sutra dan da matiram i farbam i sledeci dan da montiram sve. Otprilike 4 dana posla od ujutru do uvece a koliko imam posla u servisu ne verujem da mogu da odvojim jedan dan. Sve bi to bilo drugacije ako ga farbam na licu mesta da ne skidam nista vec samo da zastitim ali to mi vise deluje kao "povrsan" rad. :-\ Ne kazem da nece biti kvalitetno ali ne znam ni sam... Tako da ce za sada ostati ovako a za dalje cemo da vidimo, mozda se i u medjuvremenu predomislim. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan predomisli se bolje ti je. posle kad sve sredis bice ono,... jaoj trebao sam da ofarbam ram... i drugi ce govoriti ram bolje da je mat crni. a ti si sve spicanio... i onda ce te mrzeti da opet rasturas sve. kad vec jedes govna jedi do kraja. odradi ram i viljusku u mat crno neces se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kao spanska serija Jedva cekam da vidim kraj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od samog pocetka i posto i sam volim da seckam i prepravljam,ova tema mi postade jedna od omiljenih. Nego brko jesi li stvarno bacio onaj prednji oklop sa kog si skinuo kalup(ako jesi kazi gde ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, bacio sam ga u kontejner posto mi nije trebao jer sam napravio kalup i mogu uvek da izlijem nov. Inace, spakovao sam ga u prvi kontejner preko puta moje radnje. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiiiii a dobro bi mi dosao da ga prepravim i suzim za neku 125-icu;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja imam kalup i mogu ti ga napraviti, to nije problem pa ti ako budes hteo kontaktiraj me preko PP ili na 0658230921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Mart 6, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti radis nesto na motoru ili zabusavas??? ;D ;D ;D cekamo nastavak....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si nam se nesto raspricao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude kao sto pricam, nesto se malo i radilo a do kraja nedelje bi trebao ceo mtoor da bude gotov i spakovan za voznju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan budno pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dobija polako izgled. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Mart 31, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brko . Cekamo krajnji ishod. Sta si odlucio za boju? Ili je to iznenadjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...